Ana SayfaÜnlülerEmre Altuğ'un Herkesden Gizlediği Aşkı Bakın Kim Çıktı...

İlgili Postlar

Emre Altuğ’un Herkesden Gizlediği Aşkı Bakın Kim Çıktı…

Son dönemlerde ismi eski mankenlerden Burcu Çağrı ile aşk iddialarına karışan Emre Altuğ’un, Ünlü sunucu ve oyuncuyla birlikte olduğu ortaya çıktı. Güzel oyuncu bakım kim çıktı?.. İşte Detaylar…

Emre Altuğ “Etme Eyleme” Tüm Dijital Platformlarda!

Emre Altuğ’un Herkesden Gizlediği Aşkı Bakın Kim Çıktı…

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ, geçtiğimiz günlerde eski mankenlerden Burcu Çağrı’ yla son dört senedir aşk yaşadığı dedikoduduyla gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

Burcu Çağrı: “Seni Çok Seviyorum”

Burcu Çağrı, sosyal medya’ dan paylaştığı, “Gün geçtikçe çoğaldı bağımız, dört senede… Seni çok seviyorum” ifadeleri olan postu aşk iddialarının fitili iyiden iyiye ateşlemişti fakat Emre Altuğ, güzel mankenin son paylaşımının ardından aşk dedikodularını reddederek, “Benim o kişiyle hiçbir ilgim yok. Çıkan haberler doğru değil” demişti.

Emre Altuğ Kimdir?

Gizli Aşk Bakın Kim…

Bu son gelişmenin ardından ünlü sanatçı Emre Altuğ’un, aşk yaşantısıyla alakalı şaşırtıcı bir olay yaşandı. Magazin dünyasında konuşulan iddiaya göre ünlü sanatçının, sunucu ve oyuncu Nazlı Eker ile birlikte olduğu ortaya çıktı.

En Büyük Desteği Emre Altuğ!..

Öğrenilen bilgilere göre kariyerine müzik ile devam etmek için stüdyoya giren Nazlı Eker’in nn büyük destekçisi Emre Altuğ imiş.

Çağla Şikel Kimdir?

İşte Emre Altuğ’ un Aşkı Nazlı Eker…

Nazlı Eker
Nazlı Eker

Muazzez Ersoy ve Emre Altuğ ‘dan George Clooney Yorumu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler