Ana SayfaDedikoduİdo Tatlıses'ten Yasemin Şefkatli'ye Doğum Günü Sürprizi

İlgili Postlar

İdo Tatlıses’ten Yasemin Şefkatli’ye Doğum Günü Sürprizi

Geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli tatlı paylaşımlarıyla sosyal medyada sevenlerinin gönlünü mestetmeye devam ediyor. Dün Yasemin Şefkatli’nin doğum günüydü. İdo Tatlıses’ten Yasemin Şefkatli’ye doğum günü sürprizi geldi. İşte o sürpriz;

“Sarışın Kız Beni Bul”

Gazete Magazin adlı programa konuşan Yasemin Şefkatli, İdo Tatlıses ile tanışma hikayesini ilk defa hayranları için anlattı;“Beş yıl oldu biz tanışalı. İdo ile iki hafta boyunca bir mekanda karşılaşıyorduk. İdo da bir gün beni görüp, Instagram’ına bir fotoğraf koydu. Üzerinde sarı bir tişört vardı, restoranın adını yazıp “sarışın kız beni bul” yazdı. Daha önceden İdo ile tanışmıyorduk. Sonra sosyal medya hesabına baktım galiba İdo’ya ilk mesajı da ben attım. Paylaşımını biraz komik bulmuştum, ama hoşuma da gitmişti.”

“İdo Asi Ruhlu Bir Adamdı”

İdo Tatlıses’ i ilk gördüğünde neler hissettiğin ve düşündüğünü samimiyetle anlatan Yasemin Şefkatli, çocuk sorusuna bakın ne dedi…“İlk tanıdığımda İdo asi ruhlu bir adamdı. ‘Evleneceğim adam bu’ dememiştim ama etkilenmiştim. Düğün günü çok az şeyi hatırlıyorum. Düğüne çıkış anımı, ‘evet’ dediğimiz anı ama çok keyifliydi güzel bir hatıra kaldı hepimize. Şu an çocuk düşünmüyoruz, evliliğin tadını çıkarmak istiyoruz. Sonra İnşallah bir gün olur.”

İdo Tatlıses’in Aşkını Haykırdığı Yasemin Şefkatli Kimdir?

İdo Tatlıses kimdir?

İdo Tatlıses’ten Yasemin Şefkatli’ye Doğum Günü Sürprizi

İdo Tatlıses, pazar gecesi de saat 24.00’ü geçer gezmez elinde çiçek ve pasta ile eşi Yasemin Şefkatli’ye sürpriz yaptı.

Güzelliği ile büyük beğeni toplayan Yasemin Şefkatli, yeni yaşını karşıladı. 4 ay önce dünyaevine giren İbo Tatlıses’in eşi Yasemin Şefkatli, ilk pasatasını yakın arkadaşları Mina Ceran, Tuğçe Aziz, İlknur Şeref ve Serap Korkmaz Aslan ile kesti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler