Ana SayfaDedikoduHande Erçel ve Kerem Bursin Aşkı Bitti Mi?

İlgili Postlar

Hande Erçel ve Kerem Bursin Aşkı Bitti Mi?

Geçtiğimiz senenin en çok konuşulan aşıklarından olan Kerem Bursin ve Hande Erçel arasına kara kedi girdiği söyleniyor. İddialara göre çift yollarını ayırdı. Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkı bitti mi? İşte detaylar;

Kerem Bursin Hande Erçel’i Yalnız Bırakmayacak

Bugün kulislerde dolaşan fısıltılardan öğrendiklerimize göre Hande Erçel eğitim yeri için kararını verdi. Oyunculuk eğitimi için Amerika’yı seçen güzel oyuncuya erkek arkadaşı Bursin’den de tam destek geldi. Öğrenilenlere göre Kerem Bursin’de Hande Erçel’le birlikte Amerika’ya gitmişyi.

Çiftin 25 Kasım’da yola çıkacakları yaklaşık 3 ay boyunca Amerika’da kalacakları ve şuanda kiralık ev tutmuşlar ve eğitim sonrasında birlikte Türkiye’ye dönmüşlerdi.

Kerem Bursin Kimdir?

Uzun Zamandır Birlikte Görüntülenmiyorlardı

Amerika’dan döndükten sonra çift hiç birlikte görüntü vermedi. Hande Erçel arkadaşlarıyla birlikte tatile gittiğinde de Kerem Bursin’in yanında olmaması gözlerden kaçmamıştı. Bir süre önce anlaşmazlık yaşamaya başladıkları söylenen çiftin ilişkilerini bitirdikleri iddiaları, bu aşkın dizinin reklamı için Pr aşkı olduğu iddialarını da yeniden alevlendirdi.

Seranay Sarıkaya’nın Arkasından Hande Erçel’de Dans Etti!

Hande Erçel ve Kerem Bursin Aşkı Bitti Mi?

Hande Erçel, geçtiğimiz hafta ablası Gamze Erçel’in doğum gününü kutlamak için Sapanca’ya gitmişti. Kerem Bürsin’in kutlamaya katılmaması ve Erçel’in yine yalnız olması dikaktlerden kaçmadı.

Posta’da yer alan habere göre; Çiftin bir hafta önce yollarını ayırdığı öğrenildi. Bürsin, sevgilisiyle barışmak için yakın çevresini devreye soktu.

Ancak Hande Erçel’in arkadaşlarına “Tamamen bitti, artık dönüş yok” dediği iddia ediliyor.

Hande Erçel kimdir?

Hande Erçel ve Kerem Bursin Aşkı PR Mıydı?

“Sen Çal Kapımı” dizisinde çift olarak çok yakıştırılan Hande Erçel ve Kerem Bursin’in dostluklarının aşka dönüştüğü iddiası ilk etapta bir reklam çalışması olarak düşünülmüştü. Çünkü ikilinin birlikte olduğunun sanılmasının ardından dizinin reytingleri artmış itiraftan sonra dizi daha da izlenmeye başlamıştı. 2. sezonda ilk sezon barşısını yakalayamayan dizi reyting kurbanı olarak final yaptı. İkilinin dizinin hemen bitiminde ayrılması daha önce Can Yaman ve Demet Özdemir’de olduğu gibi ilişkinin yalan olduğunun götsergesi olacağından ayrılık haberi için bekledikleri iddia ediliyor.

Peki sizce bu aşk reklam aşkı mıydı yoksa gerçek miydi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler