Ana SayfaÜnlülerİdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli ayrılığının perde arkasında yatan gerçekler neler?

İlgili Postlar

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli ayrılığının perde arkasında yatan gerçekler neler?

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli ayrılığının perde arkasında yatan gerçekler neler? İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin ayrılık haberi magazin dünyasında şok etkisi yaratırken, ayrılığın perde arkasında yatan nedenler merak edilmeye başlandı. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli neden ayrıldı? Ayrılığın perde arkasında yatan gerçekler neler? Detaylar haberimizde…

İdo Tatlıses bir deri bir kemik kaldı! Nasıl kilo verdiğini anlattı…

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli neden ayrıldı?

İmparator İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses, bir yıldır Yasemin Şefkatli ile aşk yaşıyordu. Hem de ne aşk… Bir an olsun birbirlerinden ayrılmayan çift, aşkları ile mest ediyordu. Ancak, ünlü çiftten kötü haber geldi.

İdo Tatlıses kimdir?

Aşk neden bitti?

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti ayrıldı. Birbirlerini sosyal medya hesaplarından silen Tatlıses ve Şefkatli, bununla da kalmadı ve birlikte oldukları tüm fotoğraflarını sildi. Peki, bu kadar tutkulu bir aşk neden sona erdi? Ayrılığın perde arkasında neler yatıyor?

İdo Tatlıses’in Aşkını Haykırdığı Yasemin Şefkatli Kimdir?

Kıskançlık krizi çıkmıştı

Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından derin göğüs dekolteli bir pozunu paylaşmıştı. Bu poz, İdo Tatlıses ile arasında kriz yaşanmasına neden olmuştu. Şefkatli, sevgilisini kırmayıp fotoğrafı silse de, kısa süre sonra ayrılık haberi geldi.

İdo Tatlıses, ayrılık haberlerinin ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yayınladı:

İçinde bulunduğum şu anki süreç ile ilgili bir açıklama yapmanın hem benim için hem değerli medya mensupları ve sevenlerim için faydalı olacağını düşündüm. Her güzel şeyin sonu varmış. Belki de Allah’ın bize en büyük hediyesi, her şeyi sonlu yaratması. Ben de çok güzel bir hikayenin çok değerli bir ilişkinin sonuna geldim. Böylesi güzellikleri yaşamama sebep olan güzel bir birlikteliği sonlandırmak tabi ki kolay değil ama hayat devam ediyor. Birçok insan bu birlikteliğin sonlanmasıyla ilgili olarak kendi anlam dünyalarından kaynaklı farklı düşünceler ortaya atacaktır hatta daha şimdiden böylesi düşünceler dillendirilmeye başlandı. Bu durumu çok normal karşılıyorum. Ancak bunlara itibar etmemek gerektiğini de belirtmeliyim.

Biz Yasemin’le ortak bir karar alarak bu ilişkiyi sonlandırdık. Hepsi bu. Nasıl ki bir ilişki devam ederken çok değerliyse o ilişki bittiğinde de o ilişkinin hatırasının ve iki insan arasında yaşanılan mutlulukların da değerli olduğunu unutmamak lazım. Biliyorum günümüzde genellikle ilişkilerin yüzeysel yaşanmasından dolayı, biten bir ilişki sonucu o ilişkiyi yaşayanların birbirlerini nefret objesi olarak görmesi sıradanlaşmış durumda. Bu durumun çok da doğru olmadığını düşündüğümü belirterek biten bu güze ilişkiye aynı ezber kalıplarla yaklaşılmaması gerektiğini öncelikle değerli medya mensupları ve sevenlerimden rica ediyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler