Ana SayfaÜnlülerBurak Yılmaz'ın lüks villası hayran bıraktı

İlgili Postlar

Burak Yılmaz’ın lüks villası hayran bıraktı

Trabzonspor’da forma giyen başarılı forvet Burak Yılmaz yeni bir villa aldı. Burak Yılmaz’ın lüks villası hazırlanması dahi 5 ay sürerken villa görenleri hayran bıraktı.

Türkiye’nin başarılı futbolcularından birisi olan Burak Yılmaz yeni bir villa satın aldı. Acerkent’te aldığı villasının iç ve dış tasarımını değiştirmek isteyen futbolcu 5 ay sürecek bir tadilata girdi. Lüks villanın iç ve dış dizaynı başarılı bir şekilde tamamlanırken yeni evin kapıları ilk kez açıldı ve fotoğraf çekildi.

Burak Yılmaz’ın lüks villası 5 ayda ancak tamamlandı

Burak Yılmaz, Acarkent’teki villası için 5 aydan beri tadilat yaptırırken villa neredeyse yeniden yaratıldı. 5 ay boyunca evde değişmeyen yer kalkamazken villada dört oturma odası, altı yatak odası, bir sinema odası, bir Playstation odası, yedi tane banyo- buhar-saunasının olduğu öğrenildi. Çocukları için de özel oyun alanları isteyen Burak Yılmaz bunun için oyun odası da yaptırmış.

Sanat eserleri ihmal edilmeli

Milli futbolcunun evinin düzenlenmesinde aynı zamanda sanat eserleri de ihmal edilmeli. Türk sanatçıların eserleri evin farklı bölgelerine asıldı.

İşte Burak Yılmaz’ın ultra lüks evinden kareler…

Burak Yılmaz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler