Ana SayfaÜnlülerEnis Arıkan duygulandırdı: Birbirinizi sevin, ölümlü dünya!

İlgili Postlar

Enis Arıkan duygulandırdı: Birbirinizi sevin, ölümlü dünya!

Enis Arıkan duygulandırdı: Birbirinizi sevin, ölümlü dünya! Ünlü oyuncu Enis Arıkan, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Arıkan, Birbirinizi sevin, ölümlü dünya mesajı verdi. Detaylar haberimizde…

Enis Arıkan’dan annesine isyan: Canımı sıkıyor artık

Enis Arıkan’dan duygusal mesaj

Jet Sosyete oyuncusu Enis Arıkan, sosyal medya hesabından son derece duygusal bir paylaşımda bulundu. Sık sık annesi Selma hanım ile eğlenceli videolar paylaşan Arıkan, bu defa rahmetli babası ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Enis Arıkan kimdir?

Birbirinizi sevin, ölümlü dünya

Enis Arıkan, sosyal medya hesabından vefat eden babası ile birlikte yıllar öncesinde çekilmiş bir videosunu paylaştı. Herkesi duygulandıran bu paylaşımına, “Bir tanıdığımız yollamış. Babam, annem, ben. Birbirinizi sevin. Ölümlü dünya…” notunu düştü.

Enis Arıkan’ın dizi setinde geçirdiği kaza

Enis Arıkan, Jet Sosyete dizisinde rol alıyor. Geçtiğimiz haftalarda dizi çekimlerinde geçirdiği bir kaza ile gündeme gelmişti. Arıkan, kaza anını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu sözlerle anlatmıştı: Ben havalı havalı sunuculuğu yaparken popomu tezgaha koydum. Oradan devam ettirdim. Bir yandan oturuyorum bir yandan anlatıyorum. Derken bir küçük sıcaklık hissetmeye başladım anlam veremediğim. Meğer ben o totoyla ocağı çalıştırmışım, düğmeyi çevirmişim ‘çıt çıt çıt çıt’ diye… O sırada sunuculuk yapıyorum. Ocağı yakmışım ve o yuvarlağın üzerinde oturuyorum. Ve yanmaya başlamışım. Sonra bağıra çağıra üzerimden atlayıp popoma vurmaya başladık, söndürmeye çalıştık. İnanılmaz bir anda. Şu ülkede bir tek benim başıma gelebilirdi. Totosuyla ocak açan ilk oyuncu.

Jet Sosyete dizisinde rol alıyor

Sempatik tavırları, yakışıklılığı, efendi duruşu ve başarılı oyunculuk performansı ile ekranların aranan yüzlerinden olan ünlü oyuncu Enis Arıkan, şimdilerde Gülse Birsel’in dizisi olan Jet Sosyete dizisinde rol alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler