Ana SayfaÜnlülerYeni şarkısı 'Beş Karat' ile rekor kıran Selin Ciğerci evleniyor mu?

İlgili Postlar

Yeni şarkısı ‘Beş Karat’ ile rekor kıran Selin Ciğerci evleniyor mu?

Ünlü şarkıcı Selin Ciğerci evleniyor mu? Yeni şarkısı ‘Beş Karat’ ile büyük bir çıkış yakalayan ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Gökhan Çıra ile evleniyor mu? Selin Ciğerci öyle bir paylaşım yaptı ki, evlilik sinyalleri geliyor diye düşünülmeye başlandı. Detaylar haberimizde…

Sevgilisi Gökhan Çıra ile Tatilde Olan Selin Ciğerci, Kusursuz Fiziğiyle Büyüledi!

Selin Ciğerci ‘Beş Karat’ ile dinlenme rekorları kırmaya devam ediyor

Müzik dünyasına henüz yeni adım atmış olmasına rağmen, ‘Beş Karat’ şarkısı ile dinlenme rekorları kırmayı başaran Selin Ciğerci, sadece birkaç gün içerisinde YouTube’de 3 milyondan fazla dinlendi. Sektörde yeni olmasına rağmen büyük bir başarı elde eden Selin Ciğerci, son günlerde başarısı ile gündemde. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile fenomen olan Selin Ciğerci, müzik dünyasında da başarılı kimliğini kanıtlamış oldu.

Selin Ciğerci Kimdir?

Selin Ciğerci kusursuz fiziğiyle fırtınalar estirdi

Selin Ciğerci, dün sevgilisi Gökhan Çıra ile çıktığı Çeşme tatilinde mayolu yakalandı. Habersiz çekilen fotoğrafları hızla yayılan Ciğerci kusursuz fiziği ile büyülerken, muhteşem görünümü ile plajda fırtınalar estirdi. Selin Ciğerci, güzelliği ve bakımlı hali ile dikkat çekti.

Gökhan Çıra Kimdir?

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra evleniyor mu?

Ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, Instagram hesabının hikaye kısmından bomba bir paylaşımda bulundu. Bir kahve fincanı resmini paylaşan Ciğerci, fotoğrafın üzerine yakın arkadaşlarının isimlerini etiketleyerek “Gönül isterdi kankalarım yanımda olsun şunu içerken kız kıza dedikodu” notunu ekledi. Selin Ciğerci’nin asıl ilgi çeken notu; arkadaşlarına hitaben yazdığı “Düğünü konuşsaydık mesela” notu oldu. Selin Ciğerci, bu paylaşımı ile “Evleniyor mu?” sorusunu akıllara getirdi.

Rüya gerçek mi oluyor?

Selin Ciğerci, uzun zamandır ünlü futbolcu Gökhan Çıra ile aşk yaşıyor. Her anlarını birlikte geçiren, bir an olsun birbirlerinden ayrılmayan çift, yaşadıkları aşkla ünlüler ve magazin dünyasının en gözde çiftlerinin biri olarak dikkat çekiyor. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çiftinden evlilik haberleri beklenirken, sonunda rüya gerçek olacak gibi görünüyor. Yakın zamanda bir evlilik haberi sürprizi ile karşılaşabiliriz.

Magazin haberleri ekibi olarak; ünlü şarkıcı Selin Ciğerci ve futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra’ya evlilik yolunda mutluluklar temenni ederiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler