Ana SayfaÜnlülerİdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli ayrıldı mı?

İlgili Postlar

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli ayrıldı mı?

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli ayrıldı mı? Geçtiğimiz günlerde fotoğraf krizi yaşayan İdo Tatlıses ve sevgilisi Yasemin Şefkatli ayrıldı mı? Ayrılık haberinin detayları haberimizde…

İdo Tatlıses bir deri bir kemik kaldı! Nasıl kilo verdiğini anlattı…

İdo Tatlıse ve Yasemin Şefkatli çiftinden kötü haber

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli aşkında flaş gelişme! Ünlü çift ayrıldı mı? İdo Tatlıses, aşkını haykırdığı sevgilisi Yasemin Şefkatli’den ayrıldı mı?

İdo Tatlıses kimdir?

Dekolteli fotoğraf kriz çıkarmıştı

Uzun zamandır aşk yaşayan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti, geçtiğimiz günlerde dekolte krizi yaşamıştı. İddiaya göre; Yasemin Şefkatli’nin sosyal medya hesabından paylaştığı dekolteli fotoğrafı gören İdo Tatlıses kriz çıkarmış, Şefkatli’den o fotoğrafı silmesini istemişti. Yasemin Şefkatli, sevgilisi Tatlıses’in bu isteğini geri çevirmedi ve fotoğrafı sosyal medya hesabından sildi.

İdo Tatlıses’in Aşkını Haykırdığı Yasemin Şefkatli Kimdir?

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli birbirini sildi

Olayın yankıları henüz geçmemişken, ünlü çiftten yeni bir hamle geldi. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti, sosyal medya hesaplarından birbirini takip etmeyi bıraktı. Bununla da kalmayan çift, birlikte çekilmiş tüm fotoğraflarını da hesaplarından kaldırdı.

İddialar kuvvetlendi

İdo tatlıses ve Yasemin Şefkatli çiftinin sosyal medyada birbirlerini silmeleri, ayrıldıkları iddialarını da beraberinde getirdi. Durum böyle olunca, ayrılık iddialarının kuvvetli olduğu dikkat çekti.

İdo Tatlıses o kadar çok zayıfladı ki, görenler “Yeter, artık zayıflama” dedi

İdo Tatlıses, son zamanlarda Yasemin Şefkatli ile yaşadığı aşkın dışında, verdiği kilolar ile de gündemdeydi. Adeta bir deri bir kemik kalan Tatlıses’in bu halini gören sevenleri, “Artık yeter, daha fazla kilo verme. Hasta gibi olmuşsun.” gibi yorumlar yapıyordu. Tatlıses, nasıl kilo verdiğini “lk iki haftada sekiz kilonun üstünde verdim. Gerçekten çok yiyorum. İyice abartmıştım, öğünde dört beş tane hamburger yemeye başladım. Yaza giriyoruz nasıl sağlıklı kilo verebilirim? Ayda 2 kilo benim işime gelmiyor. Zayıflamak için ölüm orucuna girdim. Aşırı bir diyet yaptım. Zararı olmadı diyemem, muhtemelen olmuştur. Şimdi normal sürecime geri döndüm. Bir İrem Derici olamadım yani.” diyerek açıklamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler