Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ'un sevgilisi belli oldu!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ’un sevgilisi belli oldu!

Yılmaz Erdoğan’ın yeni filminde başrol oynamaya hazırlanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’a aranan sevgili bulundu. Kıvanç Tatlıtuğ’un kamera karşısında aşk yaşayacağı isim kim oldu? Detaylar haberimizde…

Çağatay Ulusoy ile Kıvanç Tatlıtuğ Sezonu Açtı…

Kıvanç Tatlıtuğ’a sevgili bulundu

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler filminin devamı niteliğinde çekmeye hazırlandığı yeni filminde başrol oynayacak. Ekranların en yakışıklı oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni rolü için uzun zamandır bir kadın partner aranıyordu. Kadın oyuncu, filmde Kıvanç Tatlıtuğ’un sevgilisini oynayacak. Sonunda aranan sevgili bulundu.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni sevgilisi kim oldu?

Kıvanç Tatlıtuğ’un, Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler filminin 13 yıllık aranın ardından devamı olacak yeni filmi Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’nda sevgilisini canlandıracak isim, Ekin Türkmen oldu. Kıvanç Tatlıtuğ, Erdoğan’ın filminde horoz dövüştüren bir karakter olarak hayat bulacak. Ekin Öztürk de, onun sevgilisi olacak.

Ekin Türkmen kimdir?

Nasıl bir uyum yakalayacakları merak ediliyor

Ekin Türkmen, son olarak Benzersiz isimli filmde rol almıştı. Kıvanç Tatlıtuğ ise, Tuba Büyüküstün ile birlikte rol aldığı, dizide büyük bir uyum yakaladığı, izlenme rekorları kıran Cesur ve Güzel isimli dizide rol almıştı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Ekin Türkmen’in ilk kez birlikte kamera karşısına geçeceği proje, merakla bekleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Ekin Türkmen’in nasıl bir uyum yakalayacağı merak konusu. Yılmaz Erdoğan’ın yeni filmi de öyle.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler