Ana SayfaÜnlülerİdo Tatlıses aşk acısından eridi!

İlgili Postlar

İdo Tatlıses aşk acısından eridi!

İdo Tatlıses, aşk acısından adeta eridi! İdo Tatlıses, Yasemin Şefkatli ile yaşadığı aşkın bitmesinin ardından adeta bir deri bir kemik kaldı. Zaten çok kilo vermiş olan İdo Tatlıses, şimdi daha da çok zayıfladı. İdo Tatlıses, ayrılık nedeni ile zayıfladığını söyledi. Detaylar haberimizde…

İdo Tatlıses’in dekolte yüzünden ayrıldığı Yasemin Şefkatli iddialı paylaşımlara başladı!

İdo Tatlıses bir deri bir kemik kaldı

Son günlerde çok kilo verdiği haberlerinin ardından uzun zamandır aşk yaşadığı Yasemin Şefkatli ile ayrıldığı haberleri ile gündeme gelen İdo Tatlıses, ayrılığın ardından daha çok kilo verdi. Adeta bir deri bir kemik kaldı.

İdo Tatlıses kimdir?

Yasemin Şefkatli’den ayrılmak İdo Tatlıses’e yaramadı

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses, geçtiğimiz haftalarda 2017 yılından bu yana aşk yaşadığı sevgilisi Yasemin Şefkatli ile ayrılmıştı. Ayrılıktan kısa bir süre önce Yasemin Şefkatli’nin paylaştığı bir fotoğraf yüzünden kıskançlık problemi yaşamışlardı. Yasemin Şefkatli fotoyu silse de gerginliğin ardından İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin ayrıldığı duyulmuştu.

İdo Tatlıses’in Aşkını Haykırdığı Yasemin Şefkatli Kimdir?

İdo Tatlıses nasıl zayıfladı?

Yasemin Şefkatli ile ayrıldıktan sonra 90 kilodan 85 kiloya düşen İdo Tatlıses, önceki akşam Bodrum’da bir otelde konser verdi. Çok kilo verdiği görülen İdo Tatlıses, “Nasıl zayıfladınız?” sorusuna “Biraz zayıfladım. Yemek yiyemiyorum. Tabii kiloların gitmesinde ayrılığın etkisi var. Gördüğünüz gibi eridim.” diye yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler