Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan dinleyicilere özel istek: Biraz da bayan olsun!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan dinleyicilere özel istek: Biraz da bayan olsun!

Verdiği konserlerde yoğun bir ilgi ile karşılaşan Demet Akalın Bodrum’daki son konserinde ilginç bir istekte bulundu. İşte detaylar.

Bodrum’da geçtiğimiz gün yapılan konser ile sevenleriyle bir araya gelen Demet Akalın, sahne aldığı mekanlardaki izleyicilerin dağılımına dikkat çekti. Mekan konserlerinde ön sıralarda sürekli erkeklerin yer aldığını söyleyerek bu duruma değinen Demet Akalın, “Ön taraflarda hiç bayan göremeyecek miyiz, hepsi kardeşim olsun ama bayanlar da ön masalarda olsun” dedi.

Demet Akalın gelen şampanyaya ilginç yanıt verdi!

Demet Akalın sevenleriyle sohbet etti

Bodrum’da ünlü bir barda konser veren Demet Akalın, şarkı aralarında sevenleri ile bol bol sohbet etti. Yeni şarkılarını ve eski şarkılarından oluşan repertuarı ile keyifli bir gece yaşatan Demet Akalın, ön masalarda hiçbir zaman kadın dinleyicinin olmadığını söyledi.

Demet Akalın kimdir?

Doğum günü sordu

Sahnede doğum günü olan var mı diyerek doğum günü olanları öğrenen Demet Akalın, daha sonra doğum günü olan kişilerin nüfus cüzdanlarını da isteyerek durumu kontrol etti.

Demet Akalın’ın konserine Bodrum’da ilgi oldukça fazla olurken, bin 500 kişilik barda yer kalmadı. Çoğu hayranı Akalın’ı kapıdan dinlemek zorunda kaldı. Zaman zaman izdihamın yaşandığı konserde hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini de kırmayan Demet Akalın, uzun bir süre fotoğraf çektirdi. Dinleyiciler arasında Okan Kurt da vardı. Diğer konserlerde olduğu gibi bu konserde de işini yalnız bırakmak istemeyen Okan Kurt, gözlerini konser boyunca eşinden alamadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler