Ana SayfaDedikoduİdo Tatlıses: Annem Torun Diye Sayıklıyor

İlgili Postlar

İdo Tatlıses: Annem Torun Diye Sayıklıyor

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Arkadaşlarıyla öğle yemeğine gelen 30 yaşındaki şarkıcı, kısa bir alışveriş turu yapmayı da ihmal etmedi. Muhabirlerle sohbet eden İdo Tatlıses “Annem torun diye sayıklıyor” açıklamasını yaptı. İşte o açıklamalar;

“Sarışın Kız Beni Bul”

Gazete Magazin adlı programa konuşan Yasemin Şefkatli, İdo Tatlıses ile tanışma hikayesini ilk defa hayranları için anlattı;“Beş yıl oldu biz tanışalı. İdo ile iki hafta boyunca bir mekanda karşılaşıyorduk. İdo da bir gün beni görüp, Instagram’ına bir fotoğraf koydu. Üzerinde sarı bir tişört vardı, restoranın adını yazıp “sarışın kız beni bul” yazdı. Daha önceden İdo ile tanışmıyorduk. Sonra sosyal medya hesabına baktım galiba İdo’ya ilk mesajı da ben attım. Paylaşımını biraz komik bulmuştum, ama hoşuma da gitmişti.”

“İdo Asi Ruhlu Bir Adamdı”

İdo Tatlıses’ i ilk gördüğünde neler hissettiğin ve düşündüğünü samimiyetle anlatan Yasemin Şefkatli, çocuk sorusuna bakın ne dedi…“İlk tanıdığımda İdo asi ruhlu bir adamdı. ‘Evleneceğim adam bu’ dememiştim ama etkilenmiştim. Düğün günü çok az şeyi hatırlıyorum. Düğüne çıkış anımı, ‘evet’ dediğimiz anı ama çok keyifliydi güzel bir hatıra kaldı hepimize. Şu an çocuk düşünmüyoruz, evliliğin tadını çıkarmak istiyoruz. Sonra İnşallah bir gün olur.”

İdo Tatlıses’in Aşkını Haykırdığı Yasemin Şefkatli Kimdir?

İdo Tatlıses: Annem Torun Diye Sayıklıyor

Geçtiğimiz ekim ayında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in kıydığı nikâhta Yasemin Şefkatli ile hayatını birleştiren İdo Tatlıses, evliliğin güzel gittiğini söyledi.

Annesi Derya Tuna’nın torun istediğini belirten İdo, “Çocuk için erken olduğunu düşünüyoruz ama annem ilk günden beri torun torun diye sayıklıyor. En hayırlı zamanda olmasını diliyoruz. Çocuk güzel bir şey, bakalım kısmet” dedi.

İdo Tatlıses kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler