Ana SayfaDedikoduDilara Aksüyek'ten Kıyafet Eleştirilerine Sert Yanıt

İlgili Postlar

Dilara Aksüyek’ten Kıyafet Eleştirilerine Sert Yanıt

‘Baba’ dizisinde Elif karakterine hayat veren Dilara Aksüyek, geçtiğimiz günlerde Cihangir’de iddialı tarzıyla dikkat çekmişti. Bol kesim çizgili pantolonunun üzerine beyaz bir büstiyer giyen oyuncu, kıyafetiyle ilgili sosyal medyada yapılan “Sütyenle sokağa çıkmış” şeklindeki yorumlara tepki gösterdi. Dilara Aksüyek’ten kıyafet eleştirilerine sert yanıt geldi. İşte o açıklamalar;

Kameralara Yakalanmıştı

Dilara Aksüyek, 28 Mayıs Cumartesi akşamı Cihangir’de objektiflere takılmıştı. 34 yaşındaki oyucu, isminin Doruk olduğu öğrenilen erkek arkadaşı ile uzun süre sohbet ettikten sonra oturdukları mekandan birlikte ayrılmıştı. Flaşların patlamasıyla birlikte ikili ile basın mensupları arasında bir süre köşe kapmaca yaşanmıştı.

“Sevgili Peşinde Değilim”

Aralarındaki yaş farkı çok konuşulan ‘Arka Sokaklar’ın Tekin Çoban’ı Onur Bay (26) ile yaklaşık yedi ay önce bir dargın bir barışık ilişkisini noktalayan Aksüyek (34), “Arkadaşlar, Doruk benim çok samimi arkadaşım. Onun kaçmasına ve yüzünü saklamasına bakmayın, çok utangaç ve bu tür şeylerden hoşlanmıyor. Aramızda hiçbir şey yok. Sevgili peşinde değil, işimin peşindeyim. Bir ilişkim olsaydı mutlaka haberiniz olurdu çünkü ben saklayan biri değilim” açıklamasını yapmıştı.

Dilara Aksüyek’ten Kıyafet Eleştirilerine Sert Yanıt

Bol kesim siyah pantolonunun üzerine giydiği beyaz renkli büstiyer ile gündem olan ünlü oyuncu, çok konuşulan kıyafeti hakkında yeni bir açıklamada bulundu.

‘Muhteşem Yüzyıl: Kösem’ (2015-2017) dizisinde ‘Mahfiruze Sultan’ı, ‘İstanbullu Gelin’de (2017-2019) ise ‘İpek Boran’ı canlandırarak adını geniş kitlelere duyuran Dilara Aksüyek, ‘iç çamaşırıyla sokağa çıktı’ şeklindeki haberlere şu sözlerle tepki gösterdi:

Flaş patlıyor, üzerimdeki simli bir şeydi, öyle gözükmüş olabilir. Zaten iç çamaşırıyla neden dışarıda gezeyim, aklımı kaybetmedim, yok öyle bir şey! İsteyen istediği her şeyi giymekte özgür bence. Bu durum bu şekilde konuşuldukça kadınlar çok sinirleniyor. Bu durumu yanlış algılıyoruz, üzülüyoruz. Benim de dikkat çekme gibi bir çabam yok, o yüzden giymedim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler