Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses, "İdo'da ses yok" yorumuna sert çıktı!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses, “İdo’da ses yok” yorumuna sert çıktı!

Oğlu İdo Tatlıses’in konserinden bir anı sosyal medya hesabından paylaşan İbrahim Tatlıses, bir takipçisinin “İdo’da ses yok” şeklindeki yorumuna çok sinirlendi. Oğlunu savunan Tatlıses, “Sen İdo’yu kıskanıyorsun.” diyerek sert çıktı. İşte detaylar…

İbrahim Tatlıses’ten İnsanlık Suçu Dizisine Övgüler Yağdı!

İdo’ya laf söyletmedi

Müzik dünyasının İmparator olarak adlandırılan usta sanatçısı İbrahim Tatlıses, kendisi gibi müzikle uğraşan oğlu İdo Tatlıses’e laf söyletmedi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında gelen İbrahim Tatlıses, sık sık oğlu İdo Tatlıses’in şarkı videolarını da paylaşarak destek olduğunun mesajını veriyor.

İbrahim Tatlıses kimdir?

İdo’da ses yok

Son olarak sosyal medya hesabından oğlu İdo Tatlıses’in konserinden çekilmiş bir videoyu paylaşan İbrahim Tatlıses, bir sosyal medya kullanıcısının yaptığı “Hiç ses yok ya bu çocukta önüne gelen müzik söylüyor. Sanatçılık da değersiz oldu. Eski sanatçılar nere, bunlar nere hey hey” şeklindeki yorumuna çok öfkelendi.

İdo Tatlıses kimdir?

Sen İdo’yu kıskanıyorsun

İbrahim Tatlıses’in “İdo’da hiç ses yok” diyen takipçiye yanıtı “Madem ses yok neden kızlar çıldırıyor? Peki anlaşıldı sen İdo’yu kıskanıyorsun. Tamam senin derdin belli.” şeklinde oldu.

İdo Tatlıses babası gibi hızlı adımlarla ilerliyor

İdo Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses gibi kariyerini müzik sektöründe ilerletmeye karar verdi. Müzisyen babanın müzisyen oğlu İdo Tatlıses, şarkıları ile müzik sektöründe başarılı şekilde ilerlemeye devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler