Ana SayfaÜnlülerAhmet Hakan Kanal D’den Ayrıldıktan Sonra İlk Kez Konuştu!

İlgili Postlar

Ahmet Hakan Kanal D’den Ayrıldıktan Sonra İlk Kez Konuştu!

Radyo Programcısı Adem Metan, Best FM’deki programında Ahmet Hakan’ı konuk etti.  Kanal D ana haberindeki büyük değişimden payına düşeni alan ve ayrılmak zorunda kalan Ahmet Hakan, ayrılığı ile  ilgili ilk kez konuştu.

Ahmet Hakan Kanal D Haberi Son Kez Sundu!

Türkiye gündeminden düşmeyen Haber Anchormani ve Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan bir dönem sosyal medyada eski Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek ile yaptıkları atışmalar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ahmet Hakan, “Melih Gökçek’in başkanlığı bırakmasından sonra kendisini çok özlüyorum onsuz bir hayat düşünemiyorum. Arıyor zaman zaman görüşüyoruz. Şu an zamanı çok işi gücü yok sürekli arıyor” dedi.

‘Hiçbir Partiliyi Memnun Edemiyorum’

Türkiye’nin gün geçtikçe cepheleştiğine dikkatleri çeken Hakan, “Ben sadece AK Parti seçmenine değil, diğer parti seçmenlerine de yaranamıyorum. Bizim ülkede particilik var. Kimi olumlu yazarsan destekliyor eğer eleştirirsen hemen kendinden görmemeye başlıyor. Biz hakkaniyetli eleştiri kabul edemiyoruz. Türkiye çok cepheleşti. Her şeye rağmen her kesime gerekli eleştirimi yapmaya devam ediyorum. Yazılarımda pişmanlık duymuyorum çünkü kimin ne tepki vereceğini tahmin edebiliyorum” dedi.

Melih Gökçek İstifa Ettiğinde ‘Vay Be’ Dedim

Melih Gökçek’in görevinden istifa edeceğini ilk açıklayan isim olan Gazeteci Hakan, Gökçek’in istifa edeceğini Ankara’daki haber istibarahattan almıştım. Onların verdiği haberi hiç doğruluğunu sorgulamama gerek duymaksızın paylaştım. Bizi haber istihbaratımız hiçbir zaman yanıltmamıştır. Yine o gün farkını ortaya koymuşlardı. Kendisinin istifa edeceğini açıkladığımdan sonra Gökçek’in istifa ettiğini duyurmasına ‘Vay Be’ demedim. Tepkimi sadece benim yayın günümde değil de başka bir günde yapmasına ‘Vay Be’ dedim.

‘Aydın Doğan İle Aram Asla Kötü Olamaz’

Hakan, “Aydın Doğan’ın medya grubunu tamamen satması ile bizim ahbaplığımız ve dostluğumuz bitmez. Ben saygı ve sevgi içinde ilişkimi devam ettiririm” ifadesini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler