Ana SayfaÜnlülerSöz vermişti, geç de olsa evlendi. Cumhurbaşkanı, Alişan'ın nikah şahidi oldu!

İlgili Postlar

Söz vermişti, geç de olsa evlendi. Cumhurbaşkanı, Alişan’ın nikah şahidi oldu!

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a evleneceğine dair söz veren Alişan, geç de olsa sözünü tuttu. Dün akşam Buse Varol ile evlenerek sözünü tutan Alişan’ın nikah şahidi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Detaylar haberimizde…

Alişan ile Buse Varol düğün için dış çekimi nerede yaptı?

Alişan ve Buse Varol evlendi

Ünlü türkücü Alişan, geçtiğimiz yıl katıldığı  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a altı ay içinde evleneceğine dair söz vermişti. O zamandan beri evlilik haberi bekleniyordu. Alişan, biraz geç de olsa sonunda evlendi. Alişan ve sevgilisi Buse Varol, dün akşam evlendi.

Alişan kimdir?

Cumhurbaşkanı Alişan’ın nikah şahidi oldu

Alişan ve Buse Varol çifti, dün akşam lüks bir otelde gerçekleşen törenle dünya evine girdi. Nikaha, Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldı. Alişan’ın nikah şahidi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın kıydığı nikahta, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte nikah şahidi oldu.

Buse Varol kimdir?

Cumhurbaşkanından izin alarak yanıt verdi

Heyecanlı anlar yaşayan Alişan, nikah sırasında yanıtı sorulunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan izin alarak “evet” yanıtını verince salonda gülüşme sesleri duyuldu.

Bizi yıllarca doğum kontrolüyle aldattılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, nikahı kıyılan çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını gelin Buse Varol’a verdi. Alişan ve Buse Varol çiftine öğütlerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Benim hep bir nasihatim var. Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah Kerim. Güçlü milletler güçlü ailelerden oluşur. Bizi yıllarca doğum kontrolüyle aldattılar.” dedi. Cumhurbaşkanının bu sözleri sonrası salonda büyük bir alkış koptu.

Nikahın ardından otelden ayrıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte nikahın ardından çifte mutluluklar dilerek otelden ayrıldı.

Alişan, geçtiğimiz yıl 29 Ekim resepsiyonundan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a altı ay içinde evleneceği sözünü vermişti. Alişan, Buse Varol ile dün akşam evlendi ve geç de olsa Cumhurbaşkanına verdiği evlilik sözünü tutmuş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler