Ana SayfaKültür ve SanatİBB Şehir Tiyatroları "Hayal-i Temsil" Oyunuyla Bakırköy'de

İlgili Postlar

İBB Şehir Tiyatroları “Hayal-i Temsil” Oyunuyla Bakırköy’de

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, yeni yılın ilk turnesinde “Şehir Tiyatroları Buluşmaları” kapsamında seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor. İBB Şehir Tiyatroları “Hayal-i Temsil” oyunuyla Bakırköy’de olacak. Geçtiğimiz sezonun ben beğenilen oyunlarından olan  “Hayal-i Temsil” bu akşamdan itibaren Bakırköy’de.

Yiğit Sertdemir Yönetmenliğinde

Tiyatro sahnesinin başarılı oyuncuları arasında yer alan Yiğit Serdemir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ile birlikte sahnelediği “Hayal-i Temsil” oyunuyla çok beğenildi. Geçtiğimiz sezonun en çok beğenilen oyunları arasına giren “Hayal-i Temsil”in biletleri günler öncesinden tükenmeye başlamıştı.

İBB Şehir Tiyatroları’nda 8-12 Ocak haftası

Oyunun Konusu

Eski makyör Dikran Efendi’nin; hayalle hatırayı iç içe geçiren masalı; sahnenin 2″İlk kadınları”
Afife Jale ve Bedia Muvahhit’i; çocuklukları, aşkları, tutkularıyla, ilk kez seyirci karşısına çıktıkları sahnede, Darülbedayi sahnesinde bir araya getiriyor. Beğeniyle izlenen oyunda Hümay Güldağ, Şebnem Köstem, Yiğit Sertdemir rol alıyor.

İBB Şehir Tiyatroları “Hayal-i Temsil” Oyunuyla Bakırköy’de

Ahmet Sami Özbudak’ın yazıp Yiğit Sertdemir’in yönettiği “Hayal-i Temsil” oyunu 9 Ocak, 10 Ocak ve 11 Ocak 2020
tarihlerinde saat 20.30’da Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi Müşfik Kenter Sahnesi’nde seyircisiyle buluşacak.

Hayal-i Temsil
Hayal-i Temsil

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler