Ana SayfaDedikoduHülya Avşar'dan Kaya Çilingiroğlu Açıklaması

İlgili Postlar

Hülya Avşar’dan Kaya Çilingiroğlu Açıklaması

Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Hülya Avşar, 1997–2005 yılları arasında evli kaldığı Kaya Çilingiroğlu ve 24 yaşındaki kızları Zehra ile önceki akşam Tarabya’da bir restoran çıkışı görüntülendi. 59 yaşındaki şarkıcı, dikkat çeken açıklamalarına bir yenisini ekledi. Hayli keyifli olduğu görülen Avşar kızı, objektiflere poz verdikten sonra eski eşini diline doladı. Hülya Avşar’dan Kaya Çilingiroğlu açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

“Hiçbir Şeyi Bilinçli Yapmadım”

Kaya Çilingiroğlu ile boşanma sonrası arkadaşlığının çok iyi gittiği hatırlatılan Hülya Avşar, “Ben her zaman sevgi ve barıştan yana oldum. Kavga ettiğinde eline hiçbir şeyin geçmediğini gördüm. Üzülen çocuklar oluyor kavga ve gürültüde. Tatsız şeyler oluyor, sonra onların ailelerine yansıyor ileride. Bunlara ne gerek var ki? Kendi hırsım için kıskançlıktan ölsem bile eksileri artıları düşünerek hareket ediyorum. Tabii ki o sabrın, o anlayışın gelecekte çok güzel dönüşleri olduğunu gördüm. Hiçbir şeyi bilinçli yapmadım” şeklinde konuştu.

“İşimize Para Harcamaktan Mı Çekineceğiz”

Popçuların klip maliyetlerinden dolayı şikayetçi oldukları hatırlatılan Hülya Avşar, şu yanıtı verdi:

Kendi kliplerinde yönetmen koltuğuna oturmanız maliyetlerden mi?” sorusuna, “En büyük maliyetli yönetmen benim. Kısa film gibi çekiyorum kliplerimi. Hoşuma gidiyor, hikaye yazıyorum ve çekiyorum. Böyle bir bilgin, sevgin varsa çok keyif alıyorum. Maliyetler yüksek, gerçekten yüksek. Ne yapalım? İşimizden kazandığımızı işimize harcamaktan mı çekineceğiz? Üretmek güzel bir şey. Kliplerimi kendim yönetip, kendim çekeceğim.

“Kliplerinizi izledikten sonra kendinizi eleştiriyor musunuz?” sorusu da yöneltilen sanatçı, “Yapma Aşkım’da kendimi eleştirdim ama iyi eleştirdim, çok başarılıydım. Ben çok marjinal klip sevmiyorum. Işıklar, oyunlar falan sevmiyorum ama yapanlara da bir şey demiyorum. Düz sakin öyle. Kendimi beğeniyorum. Hiçbir maliyetten kaçınmam” ifadelerini kullandı.

Hülya Avşar’dan Kaya Çilingiroğlu Açıklaması

Kızı Zehra’yı aracına uğurlayan ünlü şarkıcı, Kaya Çilingiroğlu’nun, “Gel de sana sade kahve yaptırayım” sözlerine takıldı. Avşar, “Kaya bana yürüyor. Eve atacak beni” diyerek, herkesi güldürdü.

Kaya Çilingiroğlu ise “Eski eşinizle bu aralar sık sık berabersiniz” yorumuna, “Akrabam” dedi. Bu sırada Hülya Avşar, “Evet, hamileyim” sözleriyle esprisi yapıp, kahkaha attı.

“Dövmelerimi Seviyorum”

Öte yandan Pirsing’leriyle alakalı konuşan Avşar kızı, “Onlara baktıkça keyif alıyorum, onlardan güzel bir enerji alıyorum, seviyorum. Dövmelerimi seviyorum. Kaşımdaki pirsing’i de çok seviyorum mesela. Sabah kalkıp onu gördüğüm zaman çok hoşuma gidiyor. Keyif veriyor” açıklamasını yaptı.

Hülya Avşar kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler