Ana SayfaDedikoduBurak Deniz Serenay Sarıkaya'nın Sokağında Görüldü

İlgili Postlar

Burak Deniz Serenay Sarıkaya’nın Sokağında Görüldü

Cem Yılmaz ile ayrıldıktan sonra adı Umut Evirgen’le aşk dedikodularına karışan Serenay Sarıkaya aşk hayatıyla gündemden düşmüyor. Bir süredir birlikte görüntü vermeyen ve sosyal medya üzerinden de paylaşım yapmayan ünlü çift ayrıldı. Burak Deniz Serenay Sarıkaya’nın sokağında görüldü. İşte detaylar;

“İddialar Doğru Değil”

‘Şahmeran’ adlı dizide birlikte rol alan Burak Deniz ve Seranay Sarıkaya’nın aşk yaşadığı iddiası magazin kulislerine bomba gibi düştü.  Sarıkaya, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Deniz ile aşk yaşadığına ilişkin söylentilerin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Güzel oyuncu, “Hakkımda çıkan iddia doğru değildir. Lütfen canınız sıkıldıkça üzerimden iddialar üretmeyin” ifadelerini kullandı.

“Ne Açıkladırlarsa Doğrudur”

Didem Soydan, Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Sevgilisi Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya ile ilgili yazılan haberler ile alakalı sorulara manken, “Konuşmak istemiyorum. Ne açıkladılarsa doğrudur” yanıtını vermişti.

Burak Deniz’in Panik Anları

Önceki gün Etiler’de objektiflere takılan Burak Deniz, panikledi. Muhabirimizin soruları karşısında alakasız cevaplar vererek, durumu toparlamak için, “Bir telefon aldım kafam karışık” şeklinde açıklama yaptı. Didem Soydan’la bir dargın bir barışık yürüttükleri ilişkisi sorulan Deniz, “Güzel gidiyor” diyerek soruları geçiştirdi.

Burak Deniz Serenay Sarıkaya’nın Sokağında Görüldü

Serenay Sarıkaya’nın evinin bulunduğu sokakta olduğu hatırlatılan oyuncu, “Serenay’ın evi de aşağıda ama bir arkadaşımlaydık” diye konuşup soruları geçiştirmek istedi. Hafta sonunu Serenay Sarıkaya’yla beraber geçirdikleri iddiasına oyuncu, “Hayır değildik” diye cevap veren Deniz’e Etiler’deki bir mekana Sarıkaya’nın arabasıyla geldiği hatırlatılınca, “Yok arabasıyla geldik ama birlikte değiliz” diye konuşup şaşkınlık yarattı.

Seranay Sarıkaya’nın işletmeci Umut Evirgen’le ayrılmasının ardından Burak Deniz’le sık sık bir araya gelen ikili kafaları iyiden iyiye karıştırdı. Umut Evirgen’in ayrılık sonrası Burak Deniz’i kendi mekanlarına aldırmadığı iddiaları ise kulaktan kulağa dolaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler