Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar: Erkekler Benden Korkuyor Olabilir!

İlgili Postlar

Hülya Avşar: Erkekler Benden Korkuyor Olabilir!

Hülya Avşar: Erkekler benden korkuyor olabilir! Bu yıl 18. si düzenlenen Hülya Cup’ın ödül törenine katılan ünlü sanatçı Hülya Avşar, özel hayatıyla ilgili çok ilginç açıklamalarda bulundu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Tuğba Ekinci’nin Hülya Avşar Yorumu Şoke Etti 

Hülya Avşar: Erkekler Benden Korkuyor Olabilir
Hülya Avşar: Erkekler Benden Korkuyor Olabilir

Hülya Avşar: Erkekler benden korkuyor olabilir!

Hülya Avşar: Erkekler benden korkuyor olabilir! Hem sesi hem oyunculuğu hem de güzelliği ile her daim konuşulan Hülya Avşar, kendi adına düzenlediği tenis turnuvasının ödül töreninde görüntülendi.

Sanat hayatıyla olduğu kadar yıllardır tenise düşkünlüğü ile de tanınan sanatçı Hülya Avşar, kendi adına düzenlediği tenis turnuvası olan Hülya Cup’ın 18. ödül töreninde çok ilginç açıklamalarda bulundu.

Cicişlerden Esra: Hülya Avşar benim selülitli halim

Turnuvaya damgasını vurdu

Hülya Cup tenis turnuvasının Beşiktaş’da ki ödül törenine katılan Hülya Avşar, turnuvaya damgasını vurdu.

Sanatçı kişiğinin yanında sporcu kimliği de olan Hülya Avşar, düzenlediği turnuvanın bir sebebi olması gerektiğine dikkat çekerek, tenis bursu verdiklerini ifade etti.

Hülya Avşar kimdir?

Gevşedim bu ara

Turnuva nedeniyle orada bulunan basın mensuplarının kendisine yönelttiği,”Uzun süreden beri sahnelerde görünmüyorsunuz, ne zaman sizi ekranlarda göreceğiz?” sorusu üzerine Avşar kızı yaz tatili modundan çıkamadığını ifade etti.

“Nedense ben hala yaz tatili modundan çıkamadım. Gevşedim bu ara bilmiyorum” diyen Hülya Avşar, projelerinin olduğunu ama henüz kesinleşmediğini belirtti.

Hoşuma gidiyor!

Şu an herhangi bir projede yer almadığı için kendisini bir ev hanımı gibi hissettiğini ifade eden ünlü sanatçı Hülya Avşar, Sanki bir ev hanımıymışım gibi hissediyorum kendimi. Tenis oynuyorum arkadaşlarımla geziyorum hoşuma da gitmiyor değil” dedi.

Galiba ben aşığım!

Basın muhabirlerinin kendisine özel hayatıyla ilgili yönelttiği, “8 yıldır hayatınızda kimse yok acaba sizden korkuyorlar mı?” sorusu üzerine oldukça iddialı bir açıklama yapan Avşar kızı şöyle söyledi:

Korkmuş olabilir de, olmaya bilir de… Bilmiyorum çok mutluyum hayatımdan. Bana bir şeyler oldu, galiba ben aşığım ama farkında değilim herhalde…  Ama bu aralar bir şey yok yani”

18. Hülya Cup sona erdi

Dolu tribünler önünde oynanan ve zevkli mücadelelere sahne olan maçların ardından düzenlenen ödül töreninde şampiyonlar ve ikinciler ödüllerini Hülya Avşar’ın elinden aldı. Ödül töreninin ardından turnuvaya katılan tüm sporcular ve turnuvada emeği geçenler toplu fotoğraf çekildi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler