Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar Ayvalık'ta Ada Aldı

İlgili Postlar

Hülya Avşar Ayvalık’ta Ada Aldı

Hülya Avşar Ayvalık’ta Ada Aldı. Uzun yıllardır yaz tatillerini Ayvalık’ta geçiren Hülya Avşar sonunda çok istediği adanın sahibi oldu.

Hülya Avşar kimdir ?

Çiçek Adasını Satın Aldı

Hülya Avşar Ayvalık’ta ada aldı. Cunda yakınlarındaki Çiçek Adasını satın aldı. Daha önce de ailesi için çiftlik evi yaptıran Hülya Avşar bu kez ada satın aldı. Ada için anlaşmanın sağlandığı kısa süre içerisinde satışının gerçekleşeceği konuşuluyor.

Avşar’ın Ayvalık’ta aldığı Çiçek Adası için 55 milyon TL ödeyeceği konuşuluyor. Avşar’ın adaya malikane ve tenis kortu gibi çeşitli spor alanları yaptıracağı konuşuluyor.

Hülya Avşar, Balkonda Egzersiz Yaparken Görüntülendi!

Sanatçı, yılın büyük bir kısmını geçirmeyi planladığı ada için bir kaç gün içerisinde satışı için imza atacak. Hülya Avşar adanın mimarisini kızı Zehra Çilingiroğlu’na emanet edecek.

1998 yılında dünyaya gelen Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra Çilingiroğlu geçen yıl üniversite eğitimi için Londra’ya gitmişti. Adaptasyon sorunu yaşadığı için Türkiye’ye dönen Zehra Çilingiroğlu Bahçeşehir Üniversitesi’nde mimarlık okuyor. Uzun süre Alaattin Kadayıfçıoğlu ile aşk yaşayan Çilingiroğlu geçtiğimiz günlerde sevgilisinden ayrılmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler