Ana SayfaÜnlülerPelin Karahan "Setleri Çok Özledim"

İlgili Postlar

Pelin Karahan “Setleri Çok Özledim”

Pelin Karahan Trendyol’un instagram hesabında yayınlanan Mert Vidinli ile Sıkıştıran Sorular yayına katıldı. Mert Vidinli’nin sorularını cevaplayan Pelin Karahan “Setleri Özledim” dedi.

Pelin Karahan kimdir?

Her Gün Makarna Olsa Yerim

Pelin Karahan çok iyi sor yapmasına rağmen yemek yemeyi çok sevdiğini söyleyen güzel oyuncu “Her gün makarna olsa yerim” dedi.

Mert Vidinli’nin “İlk paranı nasıl kazandın?” sorusuna Pelin Karahan; “17 yaşında bir düğünde hosteslik yaptım. 2000’li yıllardı. 30 tl kazanmıştım ve kazandığım parayla zaradan spor ayakkabı almıştım. Spor ayakkabıyı hala saklıyorum benim için çok özel” dedi.

Setlerin annelikten zor olduğunu söyleyen Pelin Karahan; “Sette çalışmak ve annelik karşılaştırılabilecek şeyler değil. İkisi farklı. Setteki fiziksel şartlar zor. Karşılığında maddi olarak kazanç var. Setler daha zor. Annelik de yoruyor ama karşılığında aldığım sevgiye değiyor” dedi.

Pelin Karahan’ın Son Halini Görünce Tanıyamayacaksınız!..

Setleri Çok Özledim

Pelin Karahan giderek annesine benzediğini şu sözlerle dile getirdi: “Anneme ‘Üf anne tamam’  dediğim şeyleri şuan kendi çocuklarıma söylüyorum. Anneliğin doğasında varmış. Büyüdükçe annemize benziyoruz aslında.”

Sevilen oyuncu çevresinin kesinlikle kız çocuğu doğurması gerektiği yönünde sözler duyduğunu ama şu sıralar üçüncü çocuk düşünmediğini söyledi. Oğullarının çok hareketli olduğunu söyleyen Karahan, “Kızım olsa ona yetişemem” dedi.

Pelin Karahan “Setleri çok özledim” dedi. Reklamlarla setlere döndüğünü söyleyen oyuncu pandemi dolayısıyla dizilerin bir başlayıp bir bittiğini istikrar oluştuğunda setlere dönmeye hazır olduğunu belirtti.

Pelin Karahan Yeni Oyuncuları Değerlendirdi

Sosya medyanın yaygınlaşması ile oyuncu sayısında artış olduğunu söyleyen Pelin Karahan “Benim de ismini bilmediğim ilk kez gördüğüm iki lafı biraraya getiremeyen insanlar oynuyor. Seyirciler bunu ayırt edebiliyorlardır diye düşünüyorum” diyerek yeni oyuncuları eleştirdi.

Pelin Karahan alaylı olduğu için tiyatro ve müzikalde rol almaktan her zaman çekindiğini söyledi. Yine de kendini geliştirmek için şan dersleri aldığını söyleye oyuncu “Bir gün tiyatroda oynarsam diye donanımımı arttırıyorum” dedi.

Sektörde en yakın olduğu isimlerin Muhteşem Yüzyıl ekibindeki rol arkadaşları olduğunu söyleye Karahan;

“Muhteşem Yüzyıl benim için çok özel bir iş. Oradaki arkadaşlarımın hepsiyle hala görüşüyorum. Ordaki arkadaşlık çok başkaydı. Hala görüşmeye çalışıyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler