Ana SayfaDizilerHilal Altınbilek'in Annesiyle Paylaştığı Fotoğraf Hangisi Daha Güzel Dedirtti!

İlgili Postlar

Hilal Altınbilek’in Annesiyle Paylaştığı Fotoğraf Hangisi Daha Güzel Dedirtti!

Atv ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın sezon finaline girmesinin ardından, dizinin Züleyha karakterini canlandıran güzel oyuncu Hilal Altınbilek, sosyal medya hesabından tatil fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmiyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncunun en son annesiyle birlikte tatil yaptığı yerden paylaştığı fotoğraf takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Hilal Altınbilek’in annesiyle paylaştığı fotoğraf hangisi daha güzel dedirtti.

Hilal Altınbilek Kimdir?

Hilal Altınbilek’in Paylaştığı Fotoğraf Olay Oldu!

Atv ekranlarının Adana’nın Çukurova’sın da yetmişli yıllarda geçen tarihi dizisi, Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha karakterini canlandıran güzel oyuncu dizinin sezon finali yapmasından sonra soluğu  tatilde aldı. Sosyal medya hesabının aktif kullanan ve binlerce takipçisi olan güzel oyuncu, annesiyle beraber yemek yerken bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı ve Altınbilek’e hayranlarından yüzlerce yorum yağdı.

HANGİSİ DAHA GÜZEL!

Canlandırdığı Züleyha karakteriyle gönüllere taht kuran güzel oyuncu annesiyle bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Oyuncunun paylaştığı fotoğrafa hayranlarından bir çok mesaj geldi. Annesinin genç ve güzel görünümü karşısında, Altınbilek’in takipçilerinden annesi mi güzel kızı mı gibi bir çok yorum yağdı. Annesinin kendisinin kardeşi gibi görüntüsü oyuncunun hayranlarının gözünden kaçmadı.

İşte o çok konuşulan Hilal Altınbilek’in paylaşımı…

Hilal Altınbilek'in Annesiyle Paylaştığı Fotoğraf Hangisi Daha Güzel Dedirtti

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 35. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Züleyha’ya Yılmaz’la ne zamandır yatıyorsun deyip silah çeker. Züleyha’yı dinlemeyen Demir silahı ateşler. Hünkar, aşağıdayken silah sesini duyup yukarı çıktığında ikisini de perişan halde bulur. Hünkar, Züleyha’nın böyle bir şey yapmayacağına kefil olduğunu, eğer öyle bir şey olsa bile Yılmaz’ın onun peşini bırakmayacağını söyler.

Demir, İstanbul’a doktora muayene olmaya gider. Doktor çocuğunun olabileceğini söyler. Demir, büyük bir sevinçle Çukurova’ya dönmek üzere harekete geçer. Yılmaz’ın düğününe Hünkar’da davet edilir. Yılmaz’ın düğün günü gelir. Müjgan, çok heyecanlıdır ama Yılmaz, pek de mutlu görünmez. Tuğlaların arasından Gaffur’un sakladığı mektupla paraları bulup Yılmaz’a getirirler. Yılmaz, nüfus cüzdanlarını çekmeceye koyar. Mektubu görmez.

Züleyha, Şermin’e gidip çocuğu aldırmak için yardım ister. Düğün günü Hünkar’da evde yokken Müjgan’la Züleyha, bebeği aldırmak için doktora giderler. Demir de eve gelmek üzere yola çıkmıştır. Düğünün ertesi günü Yılmaz, nüfus cüzdanlarını tekrar eline alır ve içinde bulduğu mektupla şok olur. Mektupta Züleyha, Yılmaz’ı kurtarmanın karşılığında evlenmeye zorlandığını ve onu sevmekten hiç vazgeçmediğini yazmıştır.

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler