Ana SayfaDedikoduHilal Altınbilek ve Metin Hara Sarmaş Dolaş Yakalandı

İlgili Postlar

Hilal Altınbilek ve Metin Hara Sarmaş Dolaş Yakalandı

Geçtiğimiz yıllarda dünyaca ünlü model Adrina Lima ile yaşadığı aşkla gündeme damgasını vuran Metin Hara, gönlünü Hilal Altınbilek’e kaptırdı. Hilal Altınbilek ve Metin Hara sarmaş dolaş yakalandı. Hilal Altınbilek ve Metin Hara sevgili mi? İşte detaylar;

Metin Türkiye’ye Döndü Aşk Bitti

Adrina Lima ile aşk yaşadığı sırada vaktinin çoğunu Amerika’da geçiren Hara geçtiğimiz sene annesinin rahatsızlığı nedeniyle Türkiye’ye gelmek zorunda kalmıştı. Bundan kısa bir süre ayrılan çiftin neden ayrıldığı merak konusu olmuştu ki Lima Emir Uyar’la aşk yaşamaya başladığında Hara merak edilen ayrılık nedenin kendisinin Türkiye’ye gelmesi olduğu yönünde bir açıklama yapmıştı. Bunun yanı sıra Hara Lima’nın ardından ünlü şarkısı Simge Sağın’la anılmış ancak iddialar yalanlanmıştı.

Adrina Lima Kimdir?

Metin Hara Aşka Kapılarını Araladı Mı?

Metin Hara‘nin gönlü hala Lima’da mı yoksa Simge Sağın’da mı derken aslında ünlü yazarın çoktan Ayşe Akın’a tutulduğuna dair bir iddia gündeme geldi. İlişki iddiaları her iki taraftan da yanıtsız bırakılırken Ayşe Akıngeçtiğimiz gün Emre Kaya’nın doğum gününden çıkarken görüntülendi. Metin Hara sorularına “Bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum” diyerek geçiştiren Akın, “Ama ilişki iddiasını yalanlamıyorsunuz” denince “Şu an bir şey demiyorum” yanıtını verdi. Kısaca ünlü çiftimiz ya her zamanki sessizlik oyunuyla gündeme gelmeyi amaçlıyor, ya da yalan iddialardan şimdilik paylarına düşeni alarak magazin dünyasını süslüyorlar.

Metin Hara Kimdir?

Hilal Altınbilek ve Metin Hara Sarmaş Dolaş Yakalandı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrolü Hilal Altınbilek, Adriana Lima’nın eski sevgilisi yazar Metin Hara ile Bozcaada’da tatil yaparken sarmaş dolaş görüntülendi. Altınbilek’in Brezilyalı model Lima’ya benzetilmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Hilal Altınbilek Kimdir?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın yıldız oyuncusu Hilal Altınbilek dizinin sezon finali yapması sonrası soluğu tatilde almıştı. Ünlü oyuncu tatilde giydiği kırmızın bikinisi ile ortalığı kasıp kavurmuştu.

Gossippasta’nın haberine göre; 30 yaşındaki oyuncu, tatil yaptığı Bozcaada’da Adriana Lima’nın eski sevgilisi yazar Metin Hara’yla sarmaş dolaş görüntülendi.

Hilal Altınbilek, Adriana Lima'nın eski sevgilisi Metin Hara'yla sarmaş dolaş yakalandı

Ünlü oyuncu Altınbilek, sosyal medyada sürekli olarak Brezilyalı dünyaca ünlü model Adriana Lima’ya benzetiliyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler