Ana SayfaDizilerHerkes şokta: Beyaz Show bitti! İşte nedeni...

İlgili Postlar

Herkes şokta: Beyaz Show bitti! İşte nedeni…

Ekranların en uzun soluklu show programı Beyaz Show bitti. Kendine has izleyici kitlesi bulunan Beyaz Show, neden bitti? Beyazıt Öztürk neden bu kararı aldı? Herkesin merak ettiği detaylar haberimizde…

Beyaz Show sezon finali yaptı!

Beyaz Show bitti mi?

Beyazıt Öztürk ile bütünleşen Beyaz Show, neredeyse çeyrek asırdır yayınlanıyor ve Türkiye’nin en uzun soluklu show programı olarak adını andırıyordu. Her hafta Cuma geceleri yayınlanan, ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün sunumu ile birbirinden değerli konukları ile ekranlarda kahkaha tufanı yaratan Beyaz Show, bu maceraya son verdi.

Beyazıt Öztürk kimdir?

Beyazıt Öztürk, bundan iki yıl önce uzun yıllardır canlı olarak yayınlanan programını bant yayını olarak sunmaya karar vermiş, ancak geçtiğimiz yıl bu kararından vazgeçerek yeniden canlı yayına başlamıştı.

20 Mayıs 2018 Reyting Sonuçları Survivor Birinciliği Alabildi Mi?

Kanal el değiştirince Beyaz mutlu olamadı

Yıllardır Kanal D ekranlarında program sunan Beyazıt Öztürk, Doğan Grubu’na olan bağlılığı ile biliniyor ve başka bir kanalla çalışmıyordu. Ancak, kanal geçtiğimiz aylarda el değiştirdi. Bu durum da Beyazıt Öztürk’ün pek hoşuna gitmedi. Beyaz, bu gelişme sonrasında radikal bir karar verdi.

Beyaz Show neden bitti?

HT Magazin yazarı Mustafa Doğan, Beyazıt Öztürk’ün en uzun soluklu show programı Beyaz Show’un bitiş nedenlerini köşesinde kaleme aldı. İşte Mustafa Doğan’ın o yazısındaki ilgili kısım: Doğan Ailesi’ne olan bağlılığı ve duygusal kişiliği herkesçe bilinen Beyaz’ın satış nedeniyle tadının kaçtığı, yeni sezonda ekranda olmaya sıcak bakmadığı zaten biliniyordu. Bir yandan yeni yönetimin elini rahatlatma niyeti de vardı. Malum, patronaj değişikliği sonrası hızlı bir dönüşüm yaşanıyor kanalda. Yayın çizgisi yavaş yavaş değişiyor. Nisan sonu programın yayınına aniden ara verilmesi de bundandı. Ama final kararını o değil, yeni yönetim aldı. Nezaketen kendisine başka program yapması teklifi götürülmüş. Tabii Beyaz bunun ne anlama geldiğini biliyor, düşünmeden reddetmiş. Çeyrek asırlık bir programa böyle bir veda yakışmazdı. Zaten dediğim gibi, programın Kanal D macerası bitti, ekran macerası değil.

Beyaz Show yeniden yayınlanacak mı?

Beyazıt Öztürk henüz böyle bir açıklama yapmasa da, Beyaz Show izleyicileri ünlü şovmenin başka bir kanalda programına devam etme umudunu taşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler