Ana SayfaDizilerHenüz iki bölüm yayınlanan 8. Gün dizisi final mi yapıyor?

İlgili Postlar

Henüz iki bölüm yayınlanan 8. Gün dizisi final mi yapıyor?

Henüz yayın hayatına başlayalı iki bölüm olan 8. Gün dizisi için, final alarmı mı verildi. Reyting listesinde umduğunu bulamayan, hatta hedefinin yakınına bile yaklaşamayan 8. Gün, bitiyor mu? İşte detaylar…

8. Gün 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

8. Gün reytinglerde dibi gördü

ATV ekranlarında başlayan ve henüz sadece iki bölüm yayınlanan 8. Gün dizisi için tehlike sinyalleri çalmaya başladı. Reyting listesinde, gündüz kuşağındaki programları bile geçmeyi başaramayan yeni dizi büyük hayal kırıklığı yaşattı. Dizi, erken final mi yapacak?

Final mi yapacak?

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, güçlü oyuncu kadrosu ve ilginç hikayesi ile dikkat çeken, ancak reyting listesinde başarısız olan 8. Gün dizisi hakkında değerlendirmelerini yazısında kaleme aldı.

8. Gün Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

İşte 8. Gün dizisi hakkındaki değerlendirmeleri:

İki bölüm sonunda ‘8. Gün’ün devamı için mucize olur demek, yanlış olmaz. Biraz günü biraz da bizim izleyicinin (ATV’nin izleyici profili için) kafasını karıştıran bir proje olmasından dolayı, böyle olduğu kanaatindeyim. Komplo teorileri, bizzat senaryoları yazılmış, gerçek hayatımızda bizlere sunulmuş ve örnekleri bol bir ülkede yaşıyoruz. ‘8.Gün’, sır perdesi aralanmamış siyasi bir cinayet üzerinden hareketle giriyor. Ben de umutlanmış, bir ilk olarak benzer dizilere yol açar diye dileklerimi yollamıştım. Gündüz kuşağı programları ‘Yemekteyiz’ ve ‘Esra Erol’un da gerisinde kalıyorlar. Belirteyim, amacım programları küçümsemek değil. Söylemek istediğim, çok izlenen zaman dilimi dizisinin, gündüz kuşağı programlarının da gerisinde kalması durumu… ATV yine de arkasında durur ve hiç olmazsa bir 13 bölüm çekilirse, yurtdışı pazarına ilginç bir işimizi sunmuş olmaz mıyız?

Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı ve Hakan Kurtaş  gibi birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı 8. Gün dizisi, Pazartesi akşamları ATV ekranlarında yayınlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler