Ana SayfaDiziler'Çocuklar Duymasın 'Yok artık' dedirtti!

İlgili Postlar

‘Çocuklar Duymasın ‘Yok artık’ dedirtti!

Çocuklar Duymasın dizisinde yaşanan sürpriz gelişme, ünlü televizyon eleştirmeni Mesut Yar’ın kalemine takıldı. Mesut Yar, dizide ‘Haluk’ karakterinin saçlarını siyaha boyatması üzerinden dizideki futbol fanatikliğini eleştirdi. Detaylar haberimizde…

Çocuklar Duymasın 32. bölüm 2. fragmanı geldi: Haluk’un saçına ne oldu?

Çocuklar Duymasın’da Haluk’un saçları olay yarattı

Ekranların son zamanlarda en çok konuşulan dizileri arasında yer alan dizisi Çocuklar Duymasın’da, geçtiğimiz hafta Haluk’un saçlarını siyaha boyamışlardı. İzleyiciler şoke eden Haluk’un saçları, uzun süre konuşulmuştu.

Mesut Yar’dan Çocuklar Duymasın eleştirisi

Ünlü televizyon eleştirmeni Mesut Yar da bu konuya değindi. Dizi hakkında kaleme aldığı yazısında Haluk karakterinin saçlarının siyaha boyanmasından vurgu yaparak futbol fanatikliği konusunu değerlendirdi.

Mesut Yar kimdir?

İşte Mesut Yar’ın Çocuklar Duymasın dizisi hakkında kaleme aldığı o yazı:

Çocuklar Duymasın’da (Kanal D) ‘Haluk’ saçları siyaha boyattı. Bu bende neredeyse 10 küsür yıl üzerinden bir şaşkınlık hissi yarattı. Boya da artık soba boyasından hallice olduğu için saçlarda bir hayli sırıttı.

Ama emin olun boyaya uygun biçimde kesilmiş, öyle de tasarlanmış olsaydı Haluk’un yeni haline ‘yok artık’ demeyebilirdik. Bir de ‘Çocuklar Duymasın’ ile başlayan futbol fanatikliği mevzunda seçilen takımın sürekli Beşiktaş olması size de ilginç gelmiyor mu?

Bir Beşiktaşlı olarak ‘Behzat Ç.’deki Gençlerbirliği, ‘İzmir Çetesi’ndeki Altay’ın yarattığı farkı ben daha sahici bulmuştum. Hem o tutku nehri kimseyi de kırmadan akıp gitmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler