Ana SayfaDizilerEfsane diziye yeni başrol: Bensu Soral

İlgili Postlar

Efsane diziye yeni başrol: Bensu Soral

Ekranların en iddialı dizilerinden biri olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinden bomba haber. Dizinin Oya’sı Gökçe Bahadır diziden ayrılıyor. Yerine, son zamanların aranan oyuncularından birisi olan Bensu Soral geliyor. Dizinin hayranları, bu haber ile şoke oldu. İşte detaylar…

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Ufak Tefek Cinayetler’in Oya’sı diziden ayrılıyor

Star TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan, başladığı günden bu yana çok ses getiren iddialı dizi Ufak Tefek Cinayetler’de sürpriz bir gelişme yaşandı. Dizi hakkında, bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Dizinin Oya’sı Gökçe Bahadır’ın diziden ayrılacağı, yerine de Bensu Soral’ın diziye katılacağı iddia ediliyor.

Bensu Soral kimdir?

Daha önce de ayrılmıştı

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Oya karakterine hayat veren başrol oyuncusu Gökçe Bahadır’ın, dizinin sezon finali ile diziden ayrılacağı iddia edildi. Gökçe Bahadır, daha önce oynadığı Adı Efsane dizisinden de yarıda ayrılmıştı. Bahadır, bu diziden de mi ayrılacak? İddialar oldukça kuvvetli.

Ufak Tefek Cinayetler’de Oya’nın yerine kim gelecek?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde ayrılacağı iddia edilen Gökçe Bahar’ın yerine, İçerde dizisinde Melek karakterine hayat veren güzel oyuncu Bensu Soral’ın katılacağı iddia edildi. Bensu Soral’ın Ufak Tefek Cinayetler dizisine hangi rol ile katılacağı henüz duyulmadı.

Gökçe Bahadır kimdir?

Gökçe Bahadır ve Mert Fırat aşk mı yaşıyor?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve’nin eşi Serhan karakterine hayat veren Mert Fırat ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen Gökçe Bahadır’ın diziden ayrılacağı iddialarının ayyuka çıkması ile birlikte, diziden ayrılma nedeni merak edilmeye başlandı. Ufak Tefek Cinayetler’in başrol oyuncuları olan Mert Fırat ve Gökçe Bahadır, aşk yaşadıkları iddialarının ardından herhangi bir açıklama yapmadı.

Şoke etti

Ufak Tefek Cinayetler dizisi hakkında gündeme gelen Oya karakteri ile dizide yer alan Gökçe Bahadır’ın ayrılık iddiası şok etkisi yarattı.

Daha önceden rol aldığı İçerde dizisinde Melek karakterine hayat veren, bu rol ile bir anda yıldızı parlayan güzel oyuncu Bensu Soral, geçtiğimiz haftalarda uzun süredir aşk yaşadığı Hakan Baş ile nişan yüzüklerini takmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler