Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya'nın Makyajsız Haline Aşk-ı Memnu'lu Göndermesi Gülümsetti ..

İlgili Postlar

Hazal Kaya’nın Makyajsız Haline Aşk-ı Memnu’lu Göndermesi Gülümsetti ..

Oyuncu aşkı Ali Atay ile evliliğinden ilk çocuğu Fikret Ali’ye kavuşan başarılı oyuncu Hazal Kaya şu sıralar bebeği ile vaktini evde geçiriyor. Televizyondan da uzun bir süredir uzak kalan oyuncu Hazal Kaya, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında geliyor. Bol bol oğlu Fikret Ali ile de paylaşım yapan güzel anne Hazal Kaya, Instagram sayfasının hikaye bölümünden makyajsız fotoğrafını paylaşarak bu zor günlerde herkesi gülümsetmeyi başarmışa benziyor. Detaylar Haberimizde…

Hazal Kaya Kiloları Hakkında Konuştu!

Hazal Kaya’nın Makyajsız Haline Aşk-ı Memnu’lu Göndermesi Gülümsetti ..

Meslektaşı oyuncuAli Atay ile olan evliliğinden bir oğul sahibi olan oyuncu Hazal Kaya, değim yerindeyse üzerine titriyor. Çoğu zaman sosyal medya paylaşımları ile anneliğin ne kadar güç bir uğraş olduğunu gözler önüne seren Hazal Kaya, yaptığı son paylaşımla tüm takipçilerini gülümsetti.

Hazal Kaya kimdir?

Hazal Kaya ile Ali Atay'ın bagaj krizi - Son Dakika Magazin Haberleri

Hazal Kaya, bu paylaşımında filtre kullandığını da itiraf ederken yıllar öncesinde oynadığı en popüler dizilerden biri olan ve hala tekrarları bile izlenen Aşk-ı Memnu dizisine de gönderme yaptı.

Ali Atay kimdir?

İşte Hazal Kaya’nın Aşk-ı Memnu’lu Paylaşımı;

“Bastım filtreyi hakkınızı helal edin. Oğlan geceleri uyumaz oldu. Gözlerimin altları mor değil, çürük artık. Bir de saçlarımı en sağdan ayırdım. Ne diyorsunuz? Sabahları küpe takmadan da salona inmiyorum. Büyüyünce Ziyagil olup topuklularımla ineceğim. İyi mi?”

Hazal Kaya makyajsız halini Aşk-ı Memnu göndermesiyle paylaştı: Hakkınızı helal edin

Hazal Kaya İle Ali Atay Çifti Bebeklerini Kucaklarına Aldı!

 Başarılı oyuncu Hazal Kaya ile Ali Atay çifti 6 yıl süren birlikteliklerinden sonra 6 şubat 2019’da nikah masasına oturmuşlardı. Daha çiçeği burnunda bir gelinken anne olmaya karar veren ünlü oyuncu, sosyal medyadan hamile olduğunu duyurmuştu.
Türkiye Gazetesi Foto Galeri - HAMİLELİĞİNİ INSTAGRAM'DAN ...

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler