Ana SayfaÜnlülerCZN Burak'ın Instagram Başarısı!

İlgili Postlar

CZN Burak’ın Instagram Başarısı!

Instagram uygulaması, çektiği yemek videolarıyla internet fenomeni halinde gelen Czb Burak lakablı Muhammed Burak Özdemir’in videosunu paylaştı. Burak Özdemir, Instagram platformunun paylaşımını yaptığı ilk Türk oldu.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, Czn Burak’ı Ziyaret Etti!

CZN Burak’ın Instagram Başarısı!

Sosyal medyada büyük boyuttaki yemekleriyle çok kısa sürede fenomen olan ve sonrasında yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle adını duyurarak ünlenen CZN Burak lakaplı Muhammed Burak Özdemir, bir başarıya daha imzasını attı.

CZN Burak Kimdir?

Czn Burak Özdemir Kimdir? Nerelidir, Kaç Yaşındadır, Kaç Yıldır ...

İnstagram, Czn Burak’ı Paylaştı!..

CZN Burak Özdemir, kısa sürede yaygınlaşan korona virüs salgını sebebiyle vaktinin önemli bir kısmını kendi evinde geçiren ünlüler arasında geliyor. Evinde de yemek yaptığı yaptığı videoların paylaşımını yapan Burak Özdemir, 15 milyon takipçisinin olduğu instagram’da da bir başarıya ulaştı. Evinin salon bölümünde yemek yapan Burak Özdemir, Instagram’ın 340 milyon takipçisinin olduğu resmi hesabı üzerindenvideosu paylaşılan ilk Türk olmuş oldu.

CZN Burak, Instagram'ın resmi hesabından paylaşılan ilk Türk oldu

Instagram hesabında 15 milyon takipçisi olan CZN Burak, instagram’ın kendisini paylaştığı gönderiyi kendi hesabında da paylaşarak teşekkür etmeyi de borç bildi.

CZN Burak Kimdir?

CZN Burak Yaşlı Kişilerin İhtiyaçlarına Cevap Verdi!..

Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de korona virüs salgını na karşı mücadele hızla devam ederken, resmi yetkililer tarafından alınan karar ile 65 yaş üzeri vatandaşların sokağa çıkma yasağı getirilmişti.  CZN Burak lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Burak Özdemir de, yaşını almış kişilerin ihtiyaclarına cevap vermek için harekete geçti.

CZN Burak, Instagram'ın resmi hesabından paylaşılan ilk Türk oldu

2,5 ton sebze ve 1 tona yakın bakliyat Yardmı Yaptı!

Kendi restoranlarındaki 2,5 ton sebze ve 1 tona yakın bakliyatların yaşlı yurttaşlara ulaştırılmasını isteyen CZN Burak ve ekibi, dikkatle gıda kolilerini hazırlayarak, bu ürünleri paketlere yerleştirdi ve virüse karşı dezenfekte ettiler. Ünlü fenomen daha sonra ekibiyle hazırladığı yardım kolilerini ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırdılar..

CZN Burak, Instagram'ın resmi hesabından paylaşılan ilk Türk oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler