Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya'dan Samimi İtiraflar

İlgili Postlar

Hazal Kaya’dan Samimi İtiraflar

Aşkı-ı Memnu ile ünlenen oyuncu Hazal Kaya Ezgi Mola’nın Youtube’da çektiği Tanınmış Kişileri Seviyorum programına konuk oldu. Ezgi Mola’ya Hazal Kaya’dan samimi itiraflar geldi.

Hazal Kaya kimdir?

Ezgi Mola Kimdir?

Aşk-ı Memnu Şimdi Çekilse Yine Oynarım

Ezgi Mola’nın Youtube’da çektiği Tanınmış Kişileri Seviyorum programına konuk olan Hazal Kaya Aşk-ı Memnu şimdi çekilse yine oynamak isteyeceğini söyledi.

Ezgi Mola’nın “Aşk-ı Memnu nasıl bir dönemdi?” sorusuna Hazal Kaya;

“Benim için zor bir dönemdi. Ben çok ergendim. O zaman Nihal mezun oldu ben mezun oldum. Nihal üniversite sınavına girdi iki hafta sonra ben üniversite sınavına girdim. Nihal’in mezuniyeti Esma Sultandaydı. Benim mezuniyetim de aynı yerdeydi” dedi.

Hazal Kaya, Boy Farkı İle Açıklamalarda Bulundu!

Hazal Kaya: Ekranlara Dönüyorum

Hazal Kaya’dan samimi itiraflar. Aşk-ı Memnu dizisinin çekildiği dönemde sosyal medyanın olmamasından dolayı çok fazla tepkileri bilmediklerini söyleyen oyuncu Aşk-ı Memnu dizisi döneminde kendisine mesafeli davranılırken Adını Feriha Koydum dizisinde oynadığı dönemde izleyicilerin daha rahat ve samimi hareketleriyle karşılaştığını söyledi.

Hazal Kaya şuan Aslı Kızmaz’ın Benden Ne Olur kitabından uyarlanan sinema filminin çekimlerinin devam ettiğini söyleyerek bu sezon ekranlara döneceğini açıkladı. İçine sinen bir iş olduğunu söyleyen oyuncu ben kendi şartlarımı uydurabilirsem bu sezon ekranlardayım dedi.

Aslı Kızmaz Kimdir?

Hazal Kaya geçtiğimiz günlerde oynayacağı filmde Onur Tuna ile arasındaki boy farkı ile konuşulmuştu. Hazal Kaya boy farkı ile ilgili eğlenceli bir video paylaşmıştı. Daha önce de Adını Feriha Koydum dizisinde rol arkadaşı Çağatay Ulusoy ile aralarındaki boy farkı sebebiyle takoz kullandığı haberleri ile de gündeme gelmişti.

Çağatay Ulusoy kimdir?

Ali Atay ile olan evliliği sonrası setlere dönen Hazal Kaya Aslı Kızmaz’ın Benden Ne Olur kitabından uyarlanan sinema filmi ile setlere döndü. Film, hayatında büyük işler başaran kadınları eleştiren ve hayattaki yerini sorgulayıp arayan, gözü kara bir kadının hikâyesini konu ediniyor. Hazal Kaya’nın canlandırdığı Sertab Bal karakteri, aşk, kalp kırıklığı, başarı ve başarısızlık dolu macerasıyla izleyicisine eğlenceli anlar yaşatacak.

Ali Atay kimdir?

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler