Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya, Boy Farkı İle Açıklamalarda Bulundu!

İlgili Postlar

Hazal Kaya, Boy Farkı İle Açıklamalarda Bulundu!

Aslı Kızmaz’ın kaleme aldığı Benden Ne Olur kitabından sinemaya uyarlanan filmin hazırlıkları başlamıştı. Filmin başrol oyuncuları Hazal Kaya ve Onur Tuna’dan birlikte ilk fotoğraf geçtiğimiz günlerde gelmişti. Onur Tuna rol arkadaşı Hazal Kaya ile çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabında ‘Geliyoruz Dostlar’ notu ile paylaşmıştı. Hazal Kaya, Elle dergisinin yeni sayısına konuşmuştu. Röportajında boyu ve kilosuyla ilgili yapılan yaralayıcı yorumlardan bahseden oyuncu, dikkat çekici açıklamalar yapmıştı.

Şimdilerde ise Ali Atay ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Fikret Ali’nin üzerine titreyen ve uzun bir süre sadece oğluyla ilgilenen Hazal Kaya kısa bir süre önce yeni bir film çekimi için setlere döndü. Setten paylaşılan bir videoda Hazal’ı, filmdeki partneri ve aralarındaki boy farkı hakkında konuşurken görüyoruz.

Boy Sorunu Yaşadığını İtiraf Etti!

Ali Atay ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Fikret Ali’nin üzerine titreyen ve uzun bir süre sadece oğluyla ilgilenen Hazal Kaya kısa bir süre önce yeni bir film çekimi için setlere döndü. Setten paylaşılan bir videoda Hazal’ı, filmdeki partneri ve aralarındaki boy farkı hakkında konuşurken görüyoruz. Başrollerini Hazal Kaya, Onur Tuna, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci ve Enis Arıkan’ın paylaştığı ‘Benden Ne Olur’ adlı sinema filminin çekimleri başladı.

Şimdilerde çekimler için sette olan güzel oyuncu halinden son derece memnun görünürken, filmdeki partneri Onur Tuna ile arasındaki boy farkına dair eğlenceli bir video paylaşıldı.

Hazal Kaya, Boy Farkı İle Açıklamalarda Bulundu!

Yıllar önce oynadığı Adını Feriha Koydum dizisindeki partneri Çağatay Ulusoy’la arasındaki boy farkını kapatmak adına takoz kullandığı ortaya çıkan ve halen de bu konu üzerinden konuşulmaya devam eden Kaya yeni partneriyle de benzer bir boy sorunu yaşadığını itiraf etti.

Hazal Kaya, Boy Farkı İle Açıklamalarda Bulundu!

Aslı Kızmaz’ın aynı adlı kitabından beyazperdeye uyarlanan yapımın yönetmen koltuğunda Murat Şenöy oturuyor. Film, hayatında büyük işler başaran kadınları eleştiren ve hayattaki yerini sorgulayıp arayan, gözü kara bir kadının hikâyesini konu ediniyor. Hazal Kaya’nın canlandırdığı Sertab Bal karakteri, aşk, kalp kırıklığı, başarı ve başarısızlık dolu macerasıyla izleyicisine eğlenceli anlar yaşatacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler