Ana SayfaÜnlülerBeren Saat'den Eşi Kenan Doğulu'ya Gönderme!

İlgili Postlar

Beren Saat’den Eşi Kenan Doğulu’ya Gönderme!

Geçtiğimiz yıl boşanma arifesine gelen Beren Saat ve Kenan Doğulu yeniden bir araya gelmenin bir yolunu bulmuştu. Ancak kısa süre sonra Beren Saat’in sosyal medyada yaptığı açıklamalar ikili arasında yeniden bir ayrılık mı yaşandı sorusunu akıllara düşürmüştü. O paylaşımlar hakkında ilk kez konuşan Beren Saat’ten evliliği hakkında çarpıcı açıklamalar gelmişti.

Kenan Doğulu’dan Bomba Beren Saat Cevabı!

Aralarındaki buzları erittikten sonra daha fazla objektif karşısına geçmeye başlayan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti şimdilerde birbirlerine mesafeli kaldıkları dönemin acısını çıkartıyor. Beren Saat, eşi Kenan Doğulu’nun konserinde sergilediği dans figürleri ile beğeni topladı.

Eşinin Şarkılarıyla Dans Etti!

Aralarındaki buzları erittikten sonra daha fazla objektif karşısına geçmeye başladılar. Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti şimdilerde birbirlerine mesafeli kaldıkları dönemin acısını çıkartıyor. Beren Saat, eşi Kenan Doğulu’nun konserinde sergilediği dans figürleri ile beğeni topladı. Karantina dönemine aralarındaki soğukluk ile giren oyuncu Beren Saat ve şarkıcı Kenan Doğulu, pandemiyi aşkları için yeni bir fırsat yaratma adına kullandı. Normalleşme süreciyle birlikte tatile çıkan ve buradan yaptıkları keyifli paylaşımlarla neşelerinin yerinde olduğunu gösteren çiftten Beren Saat, sosyal medyaya düşen son videosunda bir hayli neşeli bir tablo çizdi. Şimdilerde Atiye dizisinin yeni sezon çekimleri için koşturan güzel oyuncu buna rağmen eşi Kenan Doğulu’nun konserini kaçırmadı ve hem ona moral verdi hem de eşinin şarkıları ile dans etti. Beren’in sosyal medyaya düşen dans videosu sevenlerinden büyük ilgi gördü.

Kenan Doğulu Neden Beren Saat'i Bıraktı?

Beren Saat’den Eşi Kenan Doğulu’ya Gönderme!

YouTube’da bir kanala konuk olan Beren Saat, dikkat çekici açıklamalar yaptı. Ayşegül Doğan’ın sosyal medyadaki paylaşımı sorması üzerine “Ülkenin ve toplumun değerleriyle ilgili negatif bir şey söylemek istemiyorum. Evliliği yaşamak isteyen herkes yaşasın” diyerek” söze başlayan ünlü oyuncu sözlerine şu açıklamayla devam etti;

Beren Saat İle Kenan Doğulu Evliliğinde Kriz!

Biz arkadaşlığı başardık. Beraber üretmeyi başardık. Aile olmayı başardık. O beklenen çekirdek aile fotoğrafını bir türlü veremedik. Ama onun çok üstünde daha derin bir bağ kurduk. O yüzden beceremediğimiz de evlilik olsun yani. Evet, evliliğin içinde nefes alamadığımız zamanlar yaşadık.”Ben evlenmeden önce de şöyle düşünüyordum. Belki benim ailemin çok mutlu bir evliliği olmadığı için. ‘Evlilik değil aşk’ diyordum Kenan’a. Esas olan aşk. Bence her zaman aşk, evlilikten daha önemli. Evlilikle beraber insanlara başka bir rol yükleniyor. Başka bir şeyi temsil etmen gerekiyor. İnsanlar daha çok dahil oluyor. O da galiba bizim gibi insanlar açısından biraz daha bunaltıcı olabiliyor. Biz ayrılmıyorken de ayrılık haberleri yapılıyordu, problemler yaşadığımız dönemlerde de. Bu artık değerini kaybetmiş bir haber. Biz ayrı bir süreç geçirdikten sonra pandemi dönemini beraber yaşadık. Müzik yapmaya başladık. Başka türlü bir yere geldi ilişkimiz. Başka bir level’ındayız aşkın. Her şey bitti dendiği yerden sonra başta beni şaşırtacak bir yere geldi. Çünkü bir müzisyen olarak Kenan’ı tanımaya başladım. Birbirimize kırıldık, döküldük ama bu dönemden sonra her şey daha başka oldu. Sevgi bir şekilde bütün sorunları aşıyor.

Beren Saat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler