Ana SayfaÜnlülerAslı Bekiroğlu'dan Sevgilisine Gönderme

İlgili Postlar

Aslı Bekiroğlu’dan Sevgilisine Gönderme

Bebek’te görüntülenen Aslı Bekiroğlu’dan sevgilisine gönderme. Önceki gün Aslı Bekiroğlu sevgilisi Can Koçkan ile Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi.

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

Henüz Evlilik Teklifi Almadım

Bebek’te sevgilisi Can Koçkan ile yürüyüş yaparken görüntülenen Aslı Bekiroğlu’dan sevgilisine gönderme. Aslı Bekiroğlugazetecilerin sorularını yanıtladı. Evlenecekleri magazin kulislerinde konuşulan çift “Ailelerimiz tanıştı, çok iyiyiz” açıklaması yaptı.

Henüz evlenme teklifi almadığını sevgilisine gönderme yaparak açıklayan Bekiroğlu “Henüz evlilik teklifi almadım. Ne olacak bakalım?” dedi.

Geçtiğimiz aylarda sevgilisi ile özel fotoğraflarının internete sızmasını Aslı Bekiroğlu şu paylaşımı ile duyurmuştu;

“Sosyal medyada fotoğraflarımı ve adımı karıştırarak bir takım çirkin yayın kurgulayanlar, yayanlar ve buna bilerek ya da bilmeyerek alet olup paylaşanlar hakkında nöbetçi savcılık ve ilgili emniyet kanalıyla gerekli hukuki girişimleri başlattım. Bu kişiler hakkında yasal mercilere suç duyurusunda bulunulmuş olup haklarında maddi ve manevi tazminat davası açılacağını da kamuoyuna bildiririm. Ahlaksız paylaşımlarına adımı ve farklı yöntemlerle fotoğraflarımı da ekleyerek hakkımda olumsuz algı yaratmak isteyen kötü niyetlilere fırsat ve prim verilmemesini basın ve kamuoyundan rica ederim.”

Aslı Bekiroğlu İfşa Olan Fotoğrafları Sonrası İlk Açıklama

Destek Olan Herkese Teşekkür Ederim

Fotoğraflarının medyaya sızması ile zor günler zor günler geçiren Aslı Bekiroğlu yaşadığı zor günler hakkında şunları söylemişti.

Zor bir dönem geçirdim ama bu dönemden sonra artık hayata farklı bir yerden bakıyorum. Çünkü çok destek aldım. Tanımadığım onlarca kadından, erkekten, meslektaşlarımdan, basın mensuplarından, köşe yazarlarından çok büyük destek aldım.Bu bana gerçekten çok iyi geldi. Bu dünyadaki iyiliğe yeniden inanmamı sağladı diyebilirim. Sosyal medyada insanlar sizleri tanımadan eleştiriyorlar, aşağılıyorlar, yargılıyorlar ama bu insanların dışında bir de bunun bir suç olduğunu görüp bana destek olan, kişiye ne kadar zarar verebileceğini bilen insanlar da var.

Destek olan herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten herkesin bir noktada iyi kalpliliğe ve nezakete ihtiyacı olabilir. Bundan sonra bunun kimsenin başına gelmemesi için ne yapabiliriz, birbirimize nasıl destek oluruz, nasıl beraber oluruz bunları konuşmamız lazım. Ben burada başkalarının başına gelmesin diye umut olarak duruyorum.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler