Ana SayfaDizilerHayat Bugün 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış Tedavi Olmayı Ret Ediyor!

İlgili Postlar

Hayat Bugün 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış Tedavi Olmayı Ret Ediyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Hayat Bugün, 2. yeni bölümüyle 26 ekim çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Barış Suzan’a, hep mesleğini ön planda tuttuğunu, diğer şeylerin hep zamanı olduğunu, aile çocuk gibi düşünceleri hep ertelediğini ama şimdi kendisi için en kıymetli şeyin zaman olduğunu söyler. Hastanedeki doktorlar başhekim Barış’tan çok memnun kalırlar ve onun hastanede uzun yıllar kalmasını isterler. Ama Suzan onlara onun az bir ömrü kaldığını söyleyemez. Barış Suzan’a ne kadar zamanı kaldığını sorar. Hayat Bugün 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Barış, tedavi olmayı ret ediyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Barış Tedavi Olmayı Ret Ediyor!

Hayat Bugün 2. bölüm 2. fragmanında; Barış kanser olduğu gerçeğiyle yüzleşmiştir ancak bu hastalığın onu yavaşlatmasına asla izin vermiyor. Hastaneyi baştan yaratmaya, dönüştürmeye tam gaz devam ediyor, bu da onu Suzan’la karşı karşıya getiriyor. Barış Suzan’a, tedavi olmayacağını söylüyor.

İşte Hayat Bilgisi 2. bölüm 2. fragmanı…

HAYAT BUGÜN DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Genç ve idealist bir doçent olan Barış Güvener, bir zamanlar İstanbul’un en köklü hastanelerinden biri olan Hisarönü Vakıf Hastanesi’ne atanır. Barış’ın amacı; hastaneyi eski güzel günlerine geri döndürebilmek olur. Barış, hastaneye adım atar atmaz doktorlarla bir toplantı yapıp kendini tanıtır.

Etkileyici konuşmasıyla meslektaşlarına farklı bir başhekim olduğunun mesajını veren Barış, “Sizin için ne yapabilirim?” sorusuyla hastanedekilere ilk dakikadan itibaren umut olabileceğini gösterir. Bir yandan hastanedeki yeni görevi için heyecanlanan Barış’ın bir yandan da bir sağlık sorunu vardır. Barış, boğazındaki rahatsızlığı Suzan’la paylaşır ve ondan gizlice biyopsi yapmasını ister.

Barış’ın görevdeki ilk gününde; Türki Cumhuriyetler Kongresi’nin olduğu otelde karbon monoksit sızıntısı meydana gelir ve zehirlenen altı elçi hastaneye getirilir. Suriyeli iki kardeş; Habip ve Bewar’ın hastaneye girmesiyle işler çığırından çıkar. Bewar, maymun çiçeği şüphesiyle karantinaya alınır.

Polis, iki kardeşin terörle bağlantısı olduğunu iddia ederek hastaneye gelır. Derin, Bewar’ın fenalaşması üzerine koruyucu kıyafeti olmadan odaya girince kendisi de karantina altına alınır. Beklenen korku dolu saatlerin ardından test sonucu temiz çıkıyor ve çocukların masum olduğu da ispatlanır.

İngiltere’ye gitmek için hastaneden ayrılmaya hazırlanan Aras, Barış’ın bölüm başkanlığı teklifini kabul ederek hastanede kalmaya karar verilir. Bir karar vermesi gereken diğer isim de Suzan olur. Suzan, Barış’ın hastanede yarattığı olumlu değişime şahit olunca istifa etmekten vazgeçer.

Ancak Suzan’ın Barış’a bir kötü haber vermesi gerekir. Barış’ın biyopsi sonucunda kanser olduğu ortaya çıkar. Bu haberle Barış, büyük bir yıkım yaşar.

Hayat Bugün 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Suzan’a Ne Kadar Zamanı Kaldığını Soruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler