Ana SayfaDizilerMasterChef Türkiye 23 Ekim 2022 Kimler Elendi?

İlgili Postlar

MasterChef Türkiye 23 Ekim 2022 Kimler Elendi?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye’de eleme heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. 23 Ekim MasterChef Türkiye’de Neler Oldu? Yarışmaya kimler veda etti? Hepsine haberin devamından ulaşabilirsiniz…

masterchefturkiye23ekim
masterchef türkiye 23 ekim

MasterChef Türkiye’de eleme heyecanı kaldığı yerden devam ediyor! Yarışmacılar taze fesleğenin ana malzeme olduğu bir yemek yaptılar. Mehmet, Somer ve Danilo şef tarafından değerlendirilen yarışmacılar dokunulmazlık için büyük bir mücadele gösterdiler. Aynı zamanda yarışmacılar elenmemek için de son derece çabaladılar. MasterChef Türkiye’ye hangi isim veda etti?

masterchef turkiye 23 ekim
masterchef turkiye 23 ekim

MasterChef’te Kim Elendi?

Jüri üyelerinin değerlendirmeleri ile yarışmaya veda etmesine karar verilen isim Atike oldu.  Atike eleme konuşmasında şu cümlelere yer verdi: “Sizi seviyorum. Eleştirinizi, nasihatlarınızı hepsini cebime koyuyorum. Psikolojik olarak çok zor bir yer. Sizin dışınızda teşekkür etmek istediğim bir aile daha var” daha sonra MasterChef ekibine teşekkür etti. Atike, daha sonra “Bana ayrılan sürenin sonuna geldik.” diyerek cümlesini bitirerek, yarışmaya veda etti.

MasterChef Türkiye’de Eleme Oyununu Kim Kazandı?

Eleme oyununun birincisi Tayfun oldu. Fatma Nur ise yarışmaya ikinci olarak devam etti. 

MasterChef Türkiye Büyük Ödül Sahibi Kim Oldu?

MasterChef Türkiye’de finale yükselen ve büyük ödül için için çabalayan Barış ve Metin, büyük bir mücadele ile yarıştılar. 50.000 TL’lik büyük ödülün sahibi ise Barış oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler