Ana SayfaDizilerHayat Bugün 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Suzan'a Ne Kadar Zamanı...

İlgili Postlar

Hayat Bugün 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Suzan’a Ne Kadar Zamanı Kaldığını Soruyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Hayat Bugün, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Başhekim Barış Güvener, İstanbul’un en eski ve en köklü hastanelerinden Hisarönü Hastanesi’ne atanıyor. Ancak zamanının en iyi hastanelerinden biri olan Hisarönü zor bir dönemden geçiyor. Genç ve idealist bir başhekimin gelmesiyle ise tüm hastanenin hikayesi yeniden yazılmaya başlıyor. Ancak Barış, Suzan’dan çok hasta olduğunu öğreniyor. Hayat Bugün 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Barış Suzan’a, ne kadar zamanı kaldığını soruyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Barış Suzan’a Ne Kadar Zamanı Kaldığını Soruyor!

Hayat Bugün 2. bölüm 1. fragmanında; Barış Suzan’a, hep mesleğini ön planda tuttuğunu, diğer şeylerin hep zamanı olduğunu, aile çocuk gibi düşünceleri hep ertelediğini ama şimdi kendisi için en kıymetli şeyin zaman olduğunu söylüyor. Hastanedeki doktorlar başhekim Barış’tan çok memnun kalıyorlar ve onun hastanede uzun yıllar kalmasını istiyorlar. Ama Suzan onlara onun az bir ömrü kaldığını söyleyemiyor. Barış Suzan’a ne kadar zamanı kaldığını soruyor.

İşte Hayat Bugün 2. bölüm 1. fragmanı…

HAYAT BUGÜN DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Genç ve idealist bir doçent olan Barış Güvener, bir zamanlar İstanbul’un en köklü hastanelerinden biri olan Hisarönü Vakıf Hastanesi’ne atanıyor. Barış’ın amacı; hastaneyi eski güzel günlerine geri döndürebilmek oluyor. Barış, hastaneye adım atar atmaz doktorlarla bir toplantı yapıp kendini tanıtıyor.

Etkileyici konuşmasıyla meslektaşlarına farklı bir başhekim olduğunun mesajını veren Barış, “Sizin için ne yapabilirim?” sorusuyla hastanedekilere ilk dakikadan itibaren umut olabileceğini gösteriyor. Bir yandan hastanedeki yeni görevi için heyecanlanan Barış’ın bir yandan da bir sağlık sorunu vardı. Barış, boğazındaki rahatsızlığı Suzan’la paylaşıyor ve ondan gizlice biyopsi yapmasını istiyor.

Barış’ın görevdeki ilk gününde; Türki Cumhuriyetler Kongresi’nin olduğu otelde karbon monoksit sızıntısı meydana geliyor ve zehirlenen altı elçi hastaneye getiriliyor. Suriyeli iki kardeş; Habip ve Bewar’ın hastaneye girmesiyle işler çığırından çıkıyor. Bewar, maymun çiçeği şüphesiyle karantinaya alınıyor.

Polis, iki kardeşin terörle bağlantısı olduğunu iddia ederek hastaneye gelıyor. Derin, Bewar’ın fenalaşması üzerine koruyucu kıyafeti olmadan odaya girince kendisi de karantina altına alınıyor. Beklenen korku dolu saatlerin ardından test sonucu temiz çıkıyor ve çocukların masum olduğu da ispatlanıyor.

İngiltere’ye gitmek için hastaneden ayrılmaya hazırlanan Aras, Barış’ın bölüm başkanlığı teklifini kabul ederek hastanede kalmaya karar veriliyor. Bir karar vermesi gereken diğer isim de Suzan’dı. Suzan, Barış’ın hastanede yarattığı olumlu değişime şahit olunca istifa etmekten vazgeçiyor.

Ancak Suzan’ın Barış’a bir kötü haber vermesi gerekiyor. Barış’ın biyopsi sonucunda kanser olduğu ortaya çıkıyor. Bu haberle Barış, büyük bir yıkım yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler