Ana SayfaDizilerBaba 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fazilet Kadir'den Babasının Günahını Sırtlanmasını İstiyor!

İlgili Postlar

Baba 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fazilet Kadir’den Babasının Günahını Sırtlanmasını İstiyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baba, 21. yeni bölümüyle 25 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İlhan Büşra’ya, kendisini bir gün affedip affetmeyeceğini sorar. Büşra ise, gözyaşları içinde ona babasının yürek burkan durumunu anlatır. Baba 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fazilet, Kadir’den babasının günahını sırtlanmasını istiyor.

Salı Dizileri 2022

Fazilet Kadir’den Babasının Günahını Sırtlanmasını İstiyor!

Baba 21. bölüm 1. fragmanında; Fazilet Kadir’e, oğulların babalarının günahlarını sırtlanması gerektiğini söylüyor. Ona, babasının günahı her neyse onun taşımasını istiyor. Selahattin ise, Kadir’in iplerinin eline yavaş yavaş geçtiği için mutlu oluyor. Kadir İlhan’a, babasının gerçekten o adamı öldürmüş olduğunu söylüyor. Komiser, cesedin yerini buluyor.

İşte Baba 21. bölüm 1. fragmanı,,,

BABA 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Çöpköy’e baskın düzenleyen polis, Emin Saruhanlı’yı ararken durumundan haberdar olan Kadir babasını saklamak için çözüm bulmaya çalışır. Bu sırada Çöpköy’de saklanan diğer suçlular Selahattin’e sığınır. Servet, babasını saklamak için Selahattin’in gizli yerini önerir. Kadir, Selahattin’in arabasının önünü keserek ondan babasını korumasını ister.

Selahattin, bu teklifi kabul ediyor. Ancak Kadir’in kendisine boyun eğdiğini görmek için onun üstüne gider ve ondan elini öpmesini ister. Başka çaresi olmayan Kadir, Selahattin’e boyun eğmek zorunda kalır ve onun elini öper. Kadir ve ailesi Emin’i Çöpköy’de saklamayı başarırlar. Ancak Selahattin bu durumu kullanarak Kadir’i iyice avucunun içine alır.

Yaşananlardan dolayı kendini suçlu hisseden İlhan, yeniden Büşra’nın kapısını çalar. İlhan içinde bulundukları durumdan onları kurtarabileceğini söyleyerek Saruhanlı Ailesi’ni yurt dışına kaçırmayı teklif eder. Büşra duydukları karşısında öfkesine hakim olamaz. Ona bulduğu çözümün bu mu olduğunu söyleyip İlhan’a öfkelenir. Büşra’nın sert tavrı İlhan’ı derinden sarsar. Selahattin’in karşısına çıkan İlhan, Çöpköy’ü satın almak ister.

Babasının bulunmasından sonra ailesi ile yavaş yavaş buzları eriten Servet, çok güvendiği birinden ağır bir darbe alır. Emin’i ararken yaptığı hata ile yüzleşen İlhan, Büşra’ya yeniden yaklaşabilmek için sürpriz bir hamlede bulunur. Kadir ve Firuze bir araya gelir. İkili arasındaki tehlikeli yakınlaşma biraz daha ilerler. Ama Kadir, karşısına çıkan çok daha büyük bir sorunla mücadele etmek zorunda kalır.

Emin Kadir’i, cesedi gömdüğü yere götürür. Kadir, orada bir ceset gömülü olduğunu görüp büyük bir şok yaşar. Babasının birini öldürebileceği fikrini kabullenmekte zorlanan Kadir, bundan sonra ne yapacak? Emin’i, polise teslim mi edecek? Yoksa saklamaya devam mı edecek?

Baba 21. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! İlhan Büşra’dan Kendisini Affedeceği Günü Bekliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler