Ana SayfaDedikoduHasan Can Kaya Trafikte Yakalandı

İlgili Postlar

Hasan Can Kaya Trafikte Yakalandı

Youtube’da sunduğu stand-up ile adını geniş kitlelere duyuran, şimdilerde dijital platformda yayınlanan ‘Konuşanlar’ adlı programıyla şöhreti yakalayan komedyen Hasan Can Kaya, önceki gece Ulus’ta polis çevirmesine takıldı. Alkolmetreyi üfleyen ünlü isim, sıfır promil çıkınca; “Basın mensuplarına gösterin. Alkol kullanırken asla araç kullanmam” ifadelerini kullandı.

Murat Boz’u Konuk Aldı

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, geçtiğimiz hafta şarkıcı Murat Boz ile objektiflere yansımıştı. Ünlü şarkıcıyı programında ağırlayan ve dört saatlik bir çekim gerçekleştiren ikiliden Boz, “Hasan Can’ı zaten çok seviyorum, hastasıyım. İnsan olarak bayılıyorum, onunla programında birlikte olmak benim için büyük keyifti gerçekten” açıklamasını yapmış ve eklemişti:

Hasan Can’la sohbet bitsin istemiyorsun, bıraksan sabaha kadar o sohbet devam etsin duygusu var. Çekimde Hasan Can çok insaflıydı bugün. Bence ben arkadaş kontenjanından faydalanmış olabilirim.

“Yanağımda Şiş İle Geldim”

Kaya ise, bir diş operasyonundan sonra katıldığı programla ilgili; “Murat zaten yeterince benden yakışıklı olduğu yetmiyormuş gibi, ben bir de yanağımda şiş ile geldim buraya. Ama çok güldük, çok eğlendik” ifadelerini kullanmıştı.

Hasan Can Kaya Trafikte Yakalandı

‘Konuşanlar’ programının yeni bölümüyle hayranlarıyla buluşan Hasan Can Kaya, önceki gece Ulus’ta polis çevirmesine takıldı. Alkol kontrolü yapan polislere selam veren Kaya, basın mensuplarına; “Arkadaşlar setten geliyorum. Konuşanlar’ı çektik. Bu yüzden de alkol çıkmaz bende” dedi.

Ardından Hasan Can Kaya, alkolmetreyi üfledi. Ünlü ismin dediği gibi sııfır promil çıkınca, polisler alkolmetreyi Kaya’ya gösterdi. Bunun üzerine Kaya; “Bana değil, basın mensuplarına gösterin. Gördüğünüz gibi alkol yok. Alkol kullanırken asla araç kullanmam. Kolay gelsin sizlere” diyerek evinin yolunu tuttu.

“İspatlasınlar Programı Veririm”

Öte yandan Kaya, geçtiğimiz aylarda konuk olduğu bir programda seyircilerinin oyunculuk ajansından getirildiği iddiasına cevap vermişti. Konuşanlar’a katılan herkesin gerçek seyircisi olduğunu söyleyen Hasan Can Kaya, şu ifadeleri kullanmıştı:

Seyircilerimin bırak cast olmasını bir kişi de çıkıp, ‘Hasan Can’ın ekibinden bana şu cümleyi dedirttiler’ desin ben programımı veririm. 100’üncü bölümü çektik. ‘O cümleyi o cevabı nasıl verdi ?’diyenler oluyor. Benim zaten işim bu. Bu herkesin yapamayacağı bir durum. Bizim işimizde hep bir hile arama var. Eleştirmek isteyen her zaman bir şey bulur zaten.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler