Ana SayfaDedikoduHasan Can Kaya'dan Aslı Bekiroğlu İtirafı

İlgili Postlar

Hasan Can Kaya’dan Aslı Bekiroğlu İtirafı

Telefonundaki özel görüntülerinin internette yayılması nedeniyle zor günler geçiren Aslı Bekiroğlu, son olarak Konuşanlar isimli programa konuk oldu. Hasan Can Kaya’dan Aslı Bekiroğlu itirafı geldi.

Aslı Bekiroğlu ‘Konuşanlar” Konuğu Oldu

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, telefonunda kendisi ve erkek arkadaşıyla özel görüntülerinin yayınlanması nedeniyle zor günler yaşamış ancak verdiği kararlı mücadelenin ardından bu süreci atlatmıştı.

Bekiroğlu, son olarak Exxen’de yayınlanan Konuşanlar isimli programa katıldı.

Aslı Bekiroğlu’ndan Güldüren Açıklama

Programda anlatacak kötü bir olayını düşünürken arkadaşıyla yaşadığı diyalogdan bahseden Aslı Bekiroğlu, “Buraya gelmeden arkadaşımla konuştuk, kötü hikaye olarak ne anlatabilirim diye. Arkadaşım da dedi ‘yazsınlar internete Aslı Bekiroğlu diye orada her şey çıkıyor'” ifadelerini kullanınca stüdyodakiler gülme krizine girdi.

Hasan Can Kaya’dan Aslı Bekiroğlu İtirafı

Bekiroğlu’nun sözleri üzerine bir itirafta bulunan Hasan Can Kaya, “Çok karaktersiz bir şey söyleyeceğim. Sen gelmeden internete yazdık, baktık” dedi.

O açıklamaların ardından Hasan Can Kaya, “Bunları yayınlayabilir miyiz Aslıcım” dedi. Aslı Bekiroğlu ise “Yayınla ya neler yayınlandı. Bunlar koyar mı be” dedi. Hasan Can Kaya ise daha sonrasında “Evet gerçekten onları da izledik” şeklinde konuştu.

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

Aslı Bekiroğlu’nun Çığlak Fotoğraf Açıklaması

Bir dönem çıplak fotoğraflarının internete sızdırılmasıyla gündeme gelen Aslı Bekiroğlu, o dönem zor günler yaşamıştı. Aslı Bekiroğlu o dönem sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada fotoğrafları paylaşanlar ve buna imkan sağlayanlar hakkında dava açacağını söyledi ve kötü niyetli kişilere prim verilmemesini istemişti.

Hasan Can Kaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler