Ana SayfaDedikoduErkan Kolçak Köstendil'den Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Erkan Kolçak Köstendil’den Samimi Açıklamalar

‘Gönül’, ‘Kara Bela’ ve ‘Türk İşi Dondurma’ gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, önceki gün eşi Cansu Tosun ve oğlu Marsel ile bir AVM’de görüntülendi. Erkan Kolçak Köstendil’den samimi açıklamalar geldi. Gazetecilerle konuşarak yönetmenliğini yaptığı ‘Tamirhane’ filmi hakkında konuşan Köstendil, ailece Hollanda’ya gidip gelmeye devam edeceklerini de belirtti.

“Güzel Bir Şey İzleyeceğiz”

39 yaşındaki oyucu, geçtiğimiz günlerse ise eşi Cansu Tosun ve çocukları Marsel, Akmerkez’de objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla konuşarak her şeyin yolunda gittiğini söyleyen Köstendil’e, yönetmenliğini yaptığı ‘Tamirhane’ filminin çekimlerinin bittiği hatırlatılınca; ünlü isim “Evet çekimleri bitti, 11 Kasım’da vizyona girecek. Güzel bir şey izleyeceğiz” diye konuştu.

Filmin oyuncu kadrosunun çok iyi olduğunu söyleyen Erkan Kolçak Köstendil, “Bir yerden sonra iyi bir izleyici olmak kaldı bana monitörün başında. Tüm ekibin oyunculuklarını hayranlıkla izleyerek set geçirdim. Benim için çok keyifliydi” dedi.

Filmin hikayesine de değinen Köstendil, “Karakomedi diye bileceğimiz işin içerisinde aksiyonu, macerası da olan; böyle şaşırtıcı bir iş olacak inşallah” açıklamasını yaptı.

Erkan Kolçak Köstendil’den Samimi Açıklamalar

Hollanda’ya gidip gelmeye devam edeceklerini söyleyen oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Biz böyle mutluyuz, gidip geliyoruz. Oraya gittiğimiz zaman uğraştığım bir iş var, orada büyük bir şey yapmaya çalışıyoruz. O yüzden bir ayağımızın orada olması gerekiyor. Sinemayla alakalı. Dokuz bölümlük çok acayip, büyük bir iş ama. O yüzden de vakit alıyor, onları halletmeye gidip geliyoruz sürekli.

Bahsettiği şeyin yüksek bütçeli bir iş olduğunu söyleyen oyuncu, “Uğraşıyorum, bilmiyorum belki ilk iki bölümünü falan da çekerim. Hayal ettiğimiz her şey araya zaman giriyor demleniyor, birazcık zaman girince daha olgunlaşıyor daha güzel oluyor; inşallah bu da öyle olacak” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler