Ana SayfaÜnlülerHapsi İstenen Metin Hara'nın Avukatından Açıklama..

İlgili Postlar

Hapsi İstenen Metin Hara’nın Avukatından Açıklama..

Türkiye’nin ünlü yazarlarından Metin Hara’nın, Bimer’e şikayet edilerek, diploması olmadığı halde kendini doktor olarak tanıtması iddialarıyla ofisi mühürlenmiş ve 6 ay hapsi istenmesi Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düştü..Ortaya atılan iddialar hakkında bugün ünlü yazar cephesinden ilk açıklama geldi. Tüm detaylar Haberimizde..

Metin Hara İle Aşk Yaşadığı İddia Edilen Simge Sağın’dan Olay Açıklama Geldi!

Hapsi İstenen Metin Hara’nın Avukatından Açıklama..

Son yıllarda adını dünyaca ünlü top model Adriana Lima ile yaşadığı birlikteliğiyle popüler olan ünlü yazar Metin Hara, diploması olmadığı halde kendi kendini doktor ilan ettiği iddialarıyla savcılığa şikayet edilip hapis kararı istenmişti.

Adriana Lima Kimdir?

Savcılık tarafından yapılan soruşturmada ünlü yazarın sahibi olduğu İnsana Güven Eğitim Danışmanlık şirketinin çalışma izni olmadığı gerekçesiyle mhüürlendi ve Metin Hara’nın avukatından öne sürülen iddialar hakkında ilk açıklama geldi.

Ünlü yazar Metin Hara’nın avukatı Gökçe Kılıç Gülsaran’ın yaptığı ilk açıklama ise şöyle;

“İşyerinin Mühürlediği Gerçek Dışıdır!”

“Müvekkil Metin Hara’nın yetkisiz hekimlik suçlaması ile hakkında yürütülen yargı süreci ile ilgili açıklamaları yapma gereği duyuyoruz. Zira konu toplumu yanlış yönlendiren, gerçeği aksettirmeyen, kötü niyetli ve zarar vermeye yönelik bir şekilde işlenmektedir……”

“Müvekkilim Metin Hara Doktor Değildir!”

“…….Evvela belirtilmesi gereken husus, Müvekkilin üniversite eğitimini tamamlayarak fizyoterapist ünvanını kazandığıdır. Müvekkil herhangi bir ortamda kendini doktor olarak tanıtmış değildir. İşyerinin Sağlık Bakanlığı tarafından mühürlediği iddiası da gerçek dışıdır. Yargılama çok teknik ve detaylı düzenlemeler içeren mevzuata ilişkin bir konudur.”

Metin Hara Kimdir?

“Metin Hara Üzülüyor”

……Müvekkil bu şekilde gerçek dışı bir haberle basında yer almaktan ve kamuoyuna yanlış tanıtılmaktan dolayı büyük bir rahatsızlık ve üzüntü duymaktadır.”

“Gerçekler Ortaya Çıkacak”

……2017 senesinde yaşanan ve yargılaması devam eden bir konu ile ilgili olarak kamuoyu nezdinde müvekkili mahkum eden yayınlar yapılması hukuka aykırıdır. Konu ile ilgili Müvekkil hakkında verilmiş bir mahkeme kararı da bulunmamaktadır.Yargıya intikal eden olayların tartışılma yeri yargı makamlarıdır. Süreç sonunda gerçekler ortaya çıkacaktır. Bu hususlar kamuoyunun bilgisine sunulur. Saygılarımızla.”

6 ay hapsi istenen Metin Hara'nın avukatından iddialara yönelik cevap geldi

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler