Ana SayfaKültür ve SanatMüzikHande Dönmez İlk Single Albümünü Çıkardı

İlgili Postlar

Hande Dönmez İlk Single Albümünü Çıkardı

Hande Dönmez ilk single albümünü çıkardı. Sahnelerin güçlü yorumcularından Hande Dönmez, 1 yıldır üzerinde çalıştığı single’ını tamamladı. Bestesini ünlü sanatçı Gökhan Tepe’nin yaptığı “Haberin Olsun”, 1 Mayıs’ta müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Sahnelerin Sevilen İsmi

Sahnelerin vazgeçilmez isimlerinden olan Hande Dönmez 16 yıldan uzun bir süredir İstanbul, Eskişehir ve Bursa dinleyicileriyle buluşuyor. Müziğe çocuk yaşlarda gönül veren ve çok küçük yaşlarda illiyet’in liseler arası müzik yarışmasında Türkiye ikincisi olan Hande Dönmez yılların tecrübesini single ile taçlandırdı.

“Haberin Olsun” Damga Vuracak

Uzun yıllardır İstanbul, Eskişehir ve Bursa’nın önde gelen eğlence mekanlarında sahneye çıkan Hande Dönmez, yaklaşık 1 yıldır üzerinde titizlikle çalıştığı ilk single’ını tamamladı. Güçlü yorumuyla eğlence hayatında fark yaratan Hande Dönmez, “Haberin Olsun” şarkısıyla da müzik listelerine damga vuracak.

Hande Dönmez Kimdir?

Ustalar Bu Şarkı İçin Buluştu

Sözleri başarılı söz yazarı Şebnem Sungur’a, bestesi Gökhan Tepe’ye ait “Haberin Olsun” şarkısının aranjesi Erhan Bayrak’ın imzasını taşıyor. Şarkının klibi ise Ecem Gündoğdu’nun yönetmenliğinde çekildi. Klibin görüntü yönetmenliğini de usta isim Veli Kuzlu üstlendi. Single ve klip, 1 Mayıs’ta dijital platformlarda yayınladı.

Gökhan Tepe Kimdir?

Hande Dönmez İlk Single Albümünü Çıkardı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler