Ana SayfaÜnlülerHande Ataizi boşandı mı? Açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Hande Ataizi boşandı mı? Açıklama yaptı!

Bir boşanıyor, bir boşanmıyor derken, tam bir muamma haline gelen konu ile ilgili kesin açıklama Hande Ataizi’den geldi. Hande Ataizi, uzun süredir gündemde olan boşanma konusunda sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Hande Ataizi ve Benjamin Harvey boşandı mı?

Son aylarda 7 yıllık eşi ve oğlu Leon’un babası Amerikalı gazeteci ve televizyoncu Benjamin Harvey ile boşanacakları haberleri ile sık sık gündeme gelen Hande Ataizi, dedikodulara son noktayı koyan açıklamasını sosyal medya hesabından yayınladı.

İşte Hande Ataizi’nin boşanma açıklaması:

Bugün hayatımın yeni bir evresine attığım adımı, ilk kez sizle paylaşmak istedim. Yedi yıllık eşim ve biricik oğlum Leon’un babası Benjamin Harvey ile karşılıklı anlaşarak evliliğimizi sonlandırma kararı aldık. Ama üçümüzü yine hep beraber görmeye devam edeceksiniz. Leon’un anne ve babası olarak yemeklerde, parklarda, okulda… Aramızdaki dostluk ve arkadaşlık ilişkisi boşanmayla bitmeyecek kadar sağlam. Her şeyin bir başlangıcı olduğu gibi bir sonu da var. Yeter ki sevgi, saygı ve dostluk hayatımızdan eksilmesin…

Boşanma iddialarını yalanlamıştı

Hande Ataizi, geçtiğimiz haftalarda kendisine yöneltilen boşanma sorularına “Her şey benim boşboğazlığım yüzünden. Bodrum’daki evle ilgili tapu meselem vardı. Avukata ‘Evlendikten sonra aldığımız bir ev var. Boşanırsam ne olur?’ diye sordum. Fısıltı gazetesi anında harekete geçti. Boşanma olsa saklayamam ki. Keyfim yerinde. Zaten benim için Benjamin’den ziyade aile konsepti önemli. Oğlumuz Aslan Leon 3 yaşında. Çocuk olunca ayrılık kararı vermek zor.” şeklinde yanıt vermiş ve iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

Hande Ataizi’den Benjamin Harvey’e beş günde iki kez boşanma davası

Ancak, geçtiğimiz günlerde yine boşanma haberleri gündeme gelmişti. Ataizi’nin, beş gün içinde eşi Benjamin Harvey’e iki defa boşanma davası açtığı iddia edilmişti. Ünlü oyuncu ve sunucu, ilk davanın düşmesi ile ikinci davayı açmış.

İddiaya göre; Hande Ataizi ve eşi karşılıklı olarak birbirlerinden nafaka, tazminat ya da mal paylaşımı istememiş. Ataizi’nin, dilekçesinde “Evliliğimizin ilk yıllarındaki sevgi ve saygı zamanla sona erdi. Farklı kültürlerde yetişmemiz nedeniyle aramızda şiddetli geçimsizlik oldu, evliliğimiz çekilmez hale dönüşmüştür.” dediği iddia ediliyor.

Hande Ataizi kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler