Ana SayfaÜnlülerTarkan, annemden iki dosya aldı

İlgili Postlar

Tarkan, annemden iki dosya aldı

Vefatının 10. yılında şiir, mektup, söz ve çalışma notlarından derlenerek meydana çıkarılan “Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam”isimli kitabı ile anılan usta sanatçı Aysel Gürel, çok özlendi. Aysel Gürel’in kızı sanatçı Müjde Ar, “10 kitap daha gelecek. Tarkan, annemden iki dosya şarkı aldı.” şeklinde açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Aysel Gürel 10. ölüm yıldönümünde anıldı

10 yıl önce vefat eden sanatçı Aysel Gürel’in 60 yıl boyunca yazıp biriktirdiği binlerce sayfa çalışma notu, şiir, söz ve mektupları kızları Müjde ve Mehtap Ar tarafından derlendi ve “Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam”isimli kitap yapıldı.

Aysel Gürel’in ölümünün 10. yılında Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde anma etkinliği düzenlendi. Törene, çok sayıda ünlü isim katıldı. Merhum sanatçının şiirlerini, törene katılan Ayşegül Aldinç, Levent Üzümcü ve Pelin Batu gibi ünlü isimler okudu.

Müjde Ar: Tarkan annemden iki dosya aldı

Annesini kaybetmesinin 10. yılında olan Müjde Ar, “Annemi kaybedeli 10 yıl oldu. Bu kitap bir başlangıç. Tahminimizce yaklaşık 10 kitap daha basılacak.” dedi. Ar, “Anneniz arkasında sayısız şiir ve şarkı sözü bıraktı. Şarkıcılar bu eserlerden talep bulunuyor mu?” sorusuna “Evet, çok sayıda sanatçı istiyor. Ancak bu konularla daha çok kardeşim Mehtap, ilgileniyor. Ben tüm telif haklarımı kız kardeşime devrettim. Tarkan, annemden iki adet dosya aldı. İsteyenlere veriyoruz annemin eserlerini… Annem yazmış yazmış bir yerlere atmış. Dolapların içine, yere, her yere. Asistanımla bu sözleri bir sandığa zar zor toplayabildik” diye yanıt verdi.

Müjde Ar kimdir?

Tarkan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler