Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan'ın, 'Ne sperm bankası, inşaat işçileri var ya' sözlerine inşaat işçilerinden...

İlgili Postlar

Seda Sayan’ın, ‘Ne sperm bankası, inşaat işçileri var ya’ sözlerine inşaat işçilerinden sert tepki: Şarlatan!

Program konuğu Ece Gürsel’e, “Sperm bankasına ne gerek var inşaat işçileri var ya” diyen Seda Sayan, tepkilerin hedefi oldu. Özellikle inşaat işçilerinden büyük tepki aldı. İnşaat İşçileri Sendikası Örgütlenme Sekreteri Yunus Özgür, Seda Sayan’a konuşmalarından ötürü “Şarlatan” dedi. Detaylar haberimizde…

Seda Sayan, “Sperm bankasına ne gerek var inşaat işçileri var ya” sözleri ile tepkilerin hedefi oldu

Seda Sayan, SHOW TV ekranlarında yayınlanan programında manken Ece Gürsel’i konuk olarak ağırlamıştı. Program sırasında, Bilal Özcan, Ece Gürsel’e “Sperm bankasından hamile kalmak ister misin?” şeklinde bir soru yöneltmişti. Konuyu annesi ile de konuştuğunu ifade eden Ece Gürsel “Annem koca adayı çıkmadı. Hiçbir şey de kalmadı. Öyle bir şey yaparız demişti.” diye yanıt vermişti. Araya giren Seda Sayan, Ece Gürsel’e tepki çeken bir tavsiye de bulunmuş ve “Kız yazık ne inşaat işçileri var. Onlar insan değil mi? Kız siz ne bekliyorsunuz doğurmak için. Baktın adamın genleri güzel. Maşallah sırım gibi. Tuttuğunu koparıyor, kuvvetli! Yap çocuğu ne var?” demişti.

Kendisine şarlatan diyebilirim

Seda Sayan’ın bu sözleri, inşaat işlerini itham ettiği ve aşağıladığı şeklinde algılandı. Magazin gündemine damga vuran konu hakkında, çok tepki geldi. Sessizliğini bozan İnşaat İşçileri Sendikası Örgütlenme Sekreteri Yunus Özgür, “Bu Seda Sayan’ın kendi ahlak anlayışını yansıtıyor. Kendisine şarlatan diyebilirim.” diyerek tepkisini dile getirdi.

Seda Sayan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler