Ana SayfaDünya'Adriana Lima-Metin Hara ayrıldı' iddiasına ilk yanıt Metin Hara'dan geldi! Ayrıldılar mı?

İlgili Postlar

‘Adriana Lima-Metin Hara ayrıldı’ iddiasına ilk yanıt Metin Hara’dan geldi! Ayrıldılar mı?

Adriana Lima ve Metin Hara’nın ayrılığı magazin gündeminde bomba etkisi yaratmışken, Metin Hara’dan ilk hamle geldi. “Lima bekar hayatına geri döndü” başlığı ile ayrılık haberini veren Amerikan basınına karşın, Metin Hara iddiaları çürütmeye çalıştı. Detaylar haberimizde…

Bugün, magazin basını Adiana Lima ve Metin Hara ayrılığı haberleri ile sarsıldı. Amerikan basınının iddiasına göre; dünyaca ünlü model Adriana Lima ve Türk yazar Metin Hara ayrılmıştı. Ancak, Metin Hara’dan ayrılık iddialarını yalanlar nitelikte bir paylaşım geldi.

Adriana Lima ve Metin Hara ayrıldı mı?

New York Post’tan Richard Johnson’ın haberinde iddia ettiğine göre; geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 90. Oscar ödül töreninine ve sonrasında düzenlenen after partiye yalnız katılan Adriana Lima, sevgilisi Metin Hara’dan ayrıldı ve bekarlık günlerine geri döndü.

Henüz yanıt gelmedi

Ayrılık iddiaları, Adriana Lima’nın temsilcisine soruldu. Ancak, herhangi bir geri dönüş olmadığı iddia edildi. Metin Hara, iddialara yanıtı yaptığı paylaşım ile verdi.

Metin Hara’dan ‘ayrılmadık’ paylaşımı

Metin Hara, sosyal medya hesabından Adriana Lima’nın fotoğrafını paylaştı ve “Seni görmek için günleri sayıyorum.” notunu düşerek ‘ayrılmadık’ mesajı verdi.

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima ve Türk yazar Metin Hara aşkı, bundan beş ay önce başlamıştı. O dönem, en çok konuşulan isimler olmuşlardı. Ünlü çift hakkında sık sık ayrılık haberleri yapılıyor. İddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Adriana Lima kimdir?

Metin Hara kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler