Ana SayfaÜnlülerHamdi Alkan'ın Kızından Olay Sözler: Babamın Eli Ağırdır!

İlgili Postlar

Hamdi Alkan’ın Kızından Olay Sözler: Babamın Eli Ağırdır!

Hamdi Alkan’ın kızından olay sözler: Babamın eli ağırdır! Ünlü sanatçı Hamdi Alkan’ın sosyal medya paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren kızı Zeynep Alkan, neden bu sözleri söyledi? Magazin muhabirlerinin sorularına cevap veren Zeynep Alkan, kendisine gelen film teklifi hakkında ne cevap verdi? İşte haberimiz hakkında tüm merak edilenlerin detayları…

Hamdi Alkan sonunda patladı: Eşimin ve kızımın saçlarını mı yolayım?

Sosyal Medya Paylaşımları Olay Yaratıyor

Ünlü sanatçı Hamdi Alkan’ın adı, son dönemde kızı Zeynep Alkan ve eşi Selen Görgüzel’in sosyal medya hesaplarında paylaştıkları dikkat çekici fotoğraflar ile anılmaktaydı.

Zeynep Alkan kimdir

Ben Çalışıyorum, Onlar Tatil Yaparak Paralarımı Yiyorlar

Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde eşi Selen Görgüzel ve dostları ile birlikte yemek yiyen Hamdi Alkan; magazin muhabirlerinin kendilerini görüntülemesi üzerine poz verip, soruları cevapladı. Muhabirlerin “Tatil bitti mi?” sorusuna Seren Görgüzel’in “Tatil biter mi hiç” şeklinde cevap vermesi üzerine Hamdi Alkan; esprili bir dille, “Ben çalışıyorum, onlar tatil yaparak paralarımı yiyorlar” demişti.

Hamdi Alkan’dan Eşi Ve Kızına Tam Destek

Babamın Eli Ağırdır

Önceki gün Nişantaşı’nda Hamdi Alkan’ın oyuncu Canan Hoşgör ile evliliğinden olan kızı Zeynep Alkan, magazin muhabirlerine yakalandı. Uzun süredir Bodrum ve Çeşme’de tatilde olan Alkan, babasının söylediği “Ben çalışıyorum onlar tatil yapıyorlar” sözü hatırlatılınca “Şaka yapmak istemiş. Babamın eli ağırdır, şakayla karışık yapıştırır” şeklinde cevap verdi.

Selen Görgüzel kendisine seksi denmesin diye nasıl bir önlem aldığını açıkladı

İddialar Gerçek

Roma’da aldığı oyunculuk eğitimi devam eden Zeynep Alkan, daha önce hakkında çıkan Ata Demirer’den film teklifi aldığı iddiası ile ilgili “Çok konuşmak istemiyorum ama teklif geldi. Daha detayları konuşmadık” dedi.

Şimdi herkes Ata Demirer tarafından gelecek bir açıklamayı bekliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler