Ana SayfaÜnlülerHamdi Alkan sonunda patladı: Eşimin ve kızımın saçlarını mı yolayım?

İlgili Postlar

Hamdi Alkan sonunda patladı: Eşimin ve kızımın saçlarını mı yolayım?

Hamdi Alkan sonunda patladı: Eşimin ve kızımın saçlarını mı yolayım? Eşinin ve kızının mayo ve bikinili paylaşımlarına ses çıkarmadığı şeklinde eleştirilere maruz kalan Hamdi Alkan, sonunda sessizliğini bozdu. Alkan, “Ne yapayım gidip eşimin, kızımın saçlarını mı yolayım?” diyerek isyan etti. Detaylar haberimizde…

Selen Görgüzel eşi Hamdi Alkan’ı savundu: Gavat değil kahraman!

Hamdi Alkan isyan etti

Hamdi Alkan, son dönemlerde eşi Selen Görgüzel ve kızı Zeynep Alkan’ın sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile gündeme geliyor. Alkan, eşi ve kızının mayo ve bikinili pozlarına sessini çıkarmadığı şeklinde eleştirilere maruz kalmıştı. Hamdi Alkan, sonunda sessizliğini bozdu.

Hamdi Alkan kimdir?

Posta’ya konuşan Hamdi Alkan, şu ifadeleri kulandı:

Kimse kimseyi ilgilendirmemeli!

Hakaret ve küfür, insanın kulağına geliyor ve üzüyor ama çok da umurumda değil. Kimse kimseyi ilgilendirmemeli! Selen, denize, havuza mayoyla giriyor, pardesüyle giremez. Başkası haşemasıyla girer, bir başkası kadın erkek ayrı yerde girer. İsteyen bununla ilgili fotoğraf paylaşır isteyen paylaşmaz.

Selen Görgüzel kimdir?

Ne yapayım gidip eşimin, kızımın saçlarını mı yolayım?

Kadın spor yapıyor, sağlıklı görünüyor. Verdiği fotoğrafın anlamı çok açık: Spor yapan, sağlıklı, dinç bir anne. Ne yapayım gidip eşimin, kızımın saçlarını mı yolayım? Böyle mi mutlu olacaksınız? Hayır, bunu yapmayacağım. Dünya yeterince kötü.

Ölçüyü kaçırma kızım

Zeynep’e “Ölçüyü kaçırma kızım” diyorum. Çünkü ölçüyü kaçırdığı zaman öyle ya da böyle ucuz bir malzeme olabiliyor insan. İşiyle var olsun istiyorum. Her zaman yanında durdum. Fiziği güzel, yetenekli, akıllı bir kız Zeynep. Gidiyor, Avrupa Parlementosu’nda sorular soruyor mesela, böyle özellikleri de var. Şimdi YouTube kanalı açmaya hazırlanıyor. Çok gayretli, içi içine sığmıyor. Hiçbir yaptığını kötü niyetle yapmıyor.

Zeynep Alkan kimdir?

Selen Görgüzel de, sosyal medya hesabından eleştirilere yanıt vermiş ve “Karısına çoluğuna çocuğuna hatta kendi kanından olmadığı halde öz evladı gibi evladıma aslanlar gibi sahip çıkan, kadına beden değil insan olarak bakan hayat felsefesi ailesinin ve ülkesinin mutluluğu olan adam, gavat değil kahramandır! Birinin kalbini kırarsam yalan konuşur kul hakkı yer, dedikodu yaparsam, işte o zaman tepki verir benim kocam. Terbiyesizce hakaret etmeyi kendince hak gören bastırılmış zavallı zihniyetleri Allah’a havale ediyorum. Size namus anlayışınızla mutluluklar dilerim ama maalesef mutlu değilsiniz olamazsınız da. Her fırsatta kin ve öfke, kusuyorsunuz. Yazık size çok yazık!” şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler