Ana SayfaÜnlülerHamdi Alkan'dan Eşi Ve Kızına Tam Destek!

İlgili Postlar

Hamdi Alkan’dan Eşi Ve Kızına Tam Destek!

Ünlü oyuncu Selen Görgüzel, eşi Hamdi Alkan’ın fotoğraflarına “Güzel olmuş” şeklinde yaptığı yorumun ardından eleştirilere maruz kalmıştı. Bu eleştiriler uzun süre gündemde yer almıştı. Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile eşi Hamdi Alkan’ı savunan Selen Görgüzel isyan etmişti. Son olarak yaşanan olaylar ile ilgili ünlü oyuncu Hamdi Alkan samimi açıklamalarda bulundu. İşte Hamdi Alkan ile ilgili yapılan röportajdan bölümler…

Selen Görgüzel eşi Hamdi Alkan’ı savundu: Gavat değil kahraman!

Ölçüyü kaçırmamak lazım…

– İşleriniz dışında eşinizin muhteşem vücudu, kızınızın Instagram postlarıyla gündemdesiniz. Bu sizi rahatsız ediyor mu?

Zeynep’le Selen birbirine çok benziyor. İki tane çatlak, hiperaktifler. Bir araya geldikleri zaman aman Allah’ım… Güzel, yetenekli bir kız Zeynep. Çok hızlı yaşıyor. Çok seviyor insanlar onu. Kendince bir dönem Vine’da ciddi bir kitleye ulaştı. Şimdi Instagram’da parladı. Evet, güzel bir fiziği var. Bazen“Tabii ki denize pardösüyle girecek halin yok ama çok da yapmamak gerekiyor” diyorum. Çünkü maalesef çok acımasızca eleştiriliyor. Hemen bir yaftalama. Bu çocuklara ne diyeceksin şimdi? Durun yapmayın mı? Tabii ki bir yere kadar otokontrolünü kullanmasını, sınırlarını çizmesini istiyorum. Ama onun hayatı günün sonunda.

Hamdi Alkan: Ama yine de fazla yapmaması lazım.

Eleştirildiği için mi?

Eleştirildiği için değil, ölçüyü kaçırmamak lazım. Geçen onu konuştuk, Selen mayolu fotoğrafını paylaştı. Benim de çok hoşuma gitti. Güzel olmuş dedim. Sonra da kıyamet koptu.

– Evet, insanlar size söylemediklerini bırakmadılar. Neden sizce?

Şimdi böyle bir fırsat var. Herkes bir canlı yayın arabası şu anda.(cep telefonunu göstererek) Ve kendilerinde hak görüyorlar. İnsanın doğasında vahşilik var maalesef. Biz dünyanın en tehlikeli yaratıklarıyız. Elimize bunları verdikleri için de fırsat bulduk mu birbirimize saldırıyoruz. Hakaretleri görünce elbette üzülüyorum ama çok da umursamamaya çalışıyorum. Sağ olsun eşim Selen o kadar güzel cevap verdi ki!

“Karısına, çoluğuna çocuğuna hatta kendi kanından olmadığı halde öz evladı gibi evladıma aslanlar gibi sahip çıkan, kadına beden değil, insan olarak bakan, hayat felsefesi ailesinin ve ülkesinin mutluluğu olan adam gavat değil, kahramandır” dedi…Mutlu oldum. Ona teşekkür ediyorum. Güzel bir ülkemiz güzel insanlarımız var. Artık bu tarz ötekileştirmelere gerek yok. Bikinili fotoğraf çektiren herkes bana göndersin ben herkesi savunurum. (kahkahalar) Bikinilerin efendisi gibi… (kahkahalar)

Hamdi Alkan kimdir?

Yahu aile annesi mayosunu giymiş, denize giriyor, bitti…

– Kızınızın üzerine çok gidildiği bir zamanda Türk babalarına örnek olacak bir duruş sergilediniz.

Ne yapayım yani, karşılarında neden durayım. İyi olsunlar, iyilik yapsınlar dedim ama bu içimden gelen bir şeydi. İnsanlarda buna o kadar çok ihtiyaç varmış ki inanamadım. Öyle bir geri dönüşü oldu ki. Sarılıyorlar, teşekkür ediyorlar.  Basit bir şey söylüyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar ben hep iyilikten yanayım. İyiliğin tanımı da ortada: Yalan söyleme, çalma, dedikodu yapma, dürüst ol. İnsanları onun karısı bikini giyiyor diye kategorize etmeye de gerek yok. Giyecek tabii ne yapsın!

Selen G.: Ne yapsaydı, fotoğraf koydum diye kocam ağzımı yüzümü mü dağıtsaydı! O zaman mutlu mu olacaklardı? Oh eline sağlık mı diyeceklerdi? Karısının kızının arkasında duran zihniyete, ki arkasında durmak da değil bu, aynı dertlerden yakınan kadınlar “tu kaka” dedi. Kendileriyle çelişiyorlar.

– Kadınlardan mı daha çok eleştiri geldi size?

Selen G.: Evet, kadınlardan geldi.

Kıskanıyorlar mı sizce?

Hamdi A.: Kıskanıyor da olabilirler ama insanlarda aile annesi böyle böyle olmalı diye bir tanımlama da var. Yahu aile annesi mayosunu giymiş, denize giriyor, bitti.

Hamdi A.: Ben de şimdi mesela “Bir tane daha mayolu fotoğraf koyma” diyorum. Gerek yok. Ama bu tamamen iyi niyetle yapılmış bir şeydi. Benim de Selen’in de gündeme gelmek gibi derdi yok.

– Evet, Selen Hanım albüm çıkaracak diye reklam yapıyor dediler.

Selen G.: Albümün çıkmasına daha 1 ay var. O zaman yapardım. Eskir bu haber o zaman kadar. Eğer o mantıkta yapmış olsaydım strateji olarak yanlış olurdu bir kere.

Hamdi A.: Gündeme gelmek çok kolay. Giderim yine öpüşürüm denizin ortasında seninle. Gündeme gelirim.

Selen Görgüzel kimdir?

O Padişah sanki; biz haremi gibi…

“Hamdi Alkan’ın eşi, Hamdi Alkan’ın kızı, Hamdi Alkan’ın eski eşi soyundu” gibi haberlerle anılıyorsunuz. Bu sizi rahatsız ediyor mu?

Selen G.: Onu değil de, beni ediyor mesela. Geçenlerde Ayşe’nin doğum gününde fotoğraf vardı Hamdi, ben, kızım İlknaz, Ayşe, Zeynep bir de çocukların annesi. Fotoğrafa şöyle yazmışlar: Hamdi Alkan, Hamdi Alkan’ın eşinin kızı, Hamdi Alkan’ın eski eşi, Hamdi Alkan’ın büyük kızı, Hamdi Alkan’ın küçük kızı. (kahkahalar) O Padişah sanki; biz haremi gibi. Bu çok ayıp bir şey. Kendi adıma konuşursam, kimliksizleştiriyor insanı. Benim sektörel anlamda emeğim ve mücadelem var. Ben tabii ki Hamdi Alkan’ın eşi olmaktan gurur duyuyorum o ayrı bir şey ama kimliksizleştirmek çok büyük ayıp.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler